DIP vydáva svoj druhý singel pod novým menom!

Kapela DIP si pre svojich fanúšikov pripravila neskorší vianočný darček v podobe nového videoklipu k singlu TY A JA. Ten má byť predzvesťou nového albumu, na ktorý sa môžeme tešiť už v tomto roku.

„DIP je štvorica muzikantov z Bardejova. Nejedná sa však o žiadnych nováčikov. Na slovenskej hudobnej scéne fungujú už od roku 2010. Doteraz však svoju muziku produkovali pod názvom YELLLOWE, čo je aj názov ich debutového albumu z r.2013. Minulý rok sa kvôli problémom s komplikovaným názvom rozhodli zmeniť si meno.

Kapela sa pri produkcii svojho nového singla obklopila menami, ktoré sú zárukou kvality. Vždy sa nám veľmi páčili texty Vlada Krausza, ktoré si myslím do veľkej miery prispeli k úspechu takých kapiel ako sú IMT SMILE, či DESMOD, alebo napr. aj Adama Ďuricu. Preto, keď sme sa sa rozhodli osloviť textára mimo kapely, Vlado bol prirodzene náš prvý tip. Sme naozaj poctení, že našu ponuku spolupracovať na novom albume prijal. Vysvetľuje spevák kapely František Pivovarník.

Producentsky sa skladby už tradične ujal Randy Gnepa, ktorý úzko spolupracuje s takými menami ako je napr. Katka Knechtová, Nocadeň, či Lina Mayer. Režisér videoklipu Laco Rychtárik z košického hudobno-filmového štúdia, ktorý sa tiež aktívne podieľal na produkcii skladby,  si do hlavnej roly vybral krásnu modelku Barboru Bobošovú. Tú  môžu ľudia poznať aj z videoklipu skupiny Gladiator. Skladba je reflexiou zrýchlenej doby, ktorú žijeme a v ktorej sa ľudia nevedia zastaviť, nájsť si na seba čas a byť len ”TY A JA”.  Pevne teda veríme, že sa skladba ujme aj v slovenských rádiách a nájde si cestu k poslucháčovi.

Zdroj: DIP