Smooth zajtra v Žiline pokrstí svoj nový album.

Electro Playground presúva svoje bratislavské open air párty do klubu a mení názov z BASS on BEACH na BEATLINE.

Rozhodli sa, že ale rodnú žilinskú scénu neopustia a preto v spolupráci s CRANK TIME organizujú šialenú a zároveň aj najväčšiu párty akú kedy robili už túto sobotu 28. septembra 2013 s názvom JOIN TO D&B. Na to, aby to bolo skutočné šialenstvo sa rozhodli zavolať poriadnu kopu djov s počtom 16  a headlinerov s veľkým “H”.

Smooth // Slovinsko – Luka Per, alebo ako ho všetci   poznajú pod pseudonymom Smooth, už ako dieťa začal hrať na klavíri, neskôr prešiel na gitaru so zámerom venovať sa metalu a hardcore. Návšteva drum and bass-ovej   párty   mu však spravila škrt cez rozpočet. Onedlho začal produkovať a po vypočutí skadby ‘Under The Moon‘ si ho pod krídla zobralo vydavateľstvo Viper recordings, ktoré mu hneď na to  vydalo single ‘7th Sense’ / ‘Squirm’. Rok  2011 bol pre neho prelomovým: vydal niekoľko unikátnych trekov ako ‚Feel So Free‘, Çalling‘, ‚Want It‘, ‚Alienated‘ a veľmi podarený remix Matrix & Futurebound – ‚Strength 2 Strength‘. Minulý týždeň vydal svoj ďalší album, ktorý príde špeciálne predstaviť do žilinského *enjoyclub-u, a vieme, že ho s ním poriadne pokrstíme. https://www.beatport.com/release/the-skys-gonna-break/1158224

Magical Gravity // Maďarsko – Na pomoc Smooth-ovi sme si privolali bratrancov z toho istého vydavateľstva Viper recordings, trio Magicla Gravity – Svetec, Oliver a Adam. Stretli sa na vysokej škole v roku 2004 kde začali zbierať vinyly. O dva roky spolu vytvorili prvý event. V Budapešti sa sformovali pod značkou Magicla Gravity v roku 2008 . Toto trio s obrovským talentom bolo označené ako KMAG’s top 10 na scéne v roku 2011. Taktiež boli pozvaní do  Danny Byrd’s Essential Mix, Netsky’s minimix do Annie Mac na BBC Radio 1 a na Matrix & Futurebound’s ‚Worldwide‘ album. https://soundcloud.com/magical-gravity

M4slo / Spectacular / Tom Builder // CZ – Sú chalani, ktorí nehrávajú pod jedným bookingom, ale sú ako bratia a brázdia severo moravské parties jedna radosť. Ich crews, alebo ak chcete bookingy 3nrc, TMC sound sytém, Future Control tvoria základné kamene tejto oblasti. Môžete sa tešiť aké dosky sa im v ich vakoch za tú dobu nazbierali.

Kto si nechce nechať ujsť prekvapenie ako sa v *enjoy club-e baví, môže nenápadne pozrieť par videí, ale nikoho nútiť nebudeme.

Tešia sa na Vás Electro Playground , Cranktime a šialenci z *enjoyclub

poster-dnb-28-9

Zdroj www.ElectroPlayground.com