Join to DNB Music už v sobotu v žilinskom *enjoyclube.

13. september sa nezvratne blíži, prípravy na Join to DNB music sú v plnom prúde a je najvyšší čas na predstavenie ďalšieho line up-u. Možete sa tešiť na 2x stage, 11 djs a živé vystúpenie umelcov (saxofón a bicie). Špecialitou bude aj cyber make up a výzdoba len na túto party.

Smote – je dobre známy žilinskému Drum and Bassovému publiku. Jeho korene siahajú do útrob legendárneho Guru klubu ak nie aj ďalej. Produkovaniu elektronickej hudby sa začal venovať už pred 15. rokmi. Láska k DNB ho viedla k založeniu vlastnej agentúry REVERSE a pod jej značkou produkuje a podporuje slovenské mladé DNB talenty.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/237305″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

IM3 – Ďalším z predstaviteľov hlavného diania na JTDNBM je IM3, DJ a producent, ktorý sa už 12 rokov venuje produkcii Drum and Bass. Najviac sa zaujíma o tanečný deep a neuro. Pred dvomi rokmi založil druhé vydavateľstvo New Progress ltd. Na party si pripraví špeciálny set hlavne zo svojich ešte nevydaných trackov. Z jeho dielne už vyšlo viacero skladieb, ktorým sa dostalo ocenenia od kolegov z branže nielen slovenskej ale aj celosvetovej scény. Spolu s Deagon-om sa venujú aj promovaniu eventov a to hlavne Bass on Beach a Beatline.

Anfree a Tanya – Je zohraná dvojica nie len v Djingu ale aj v osobnom živote. Anfree sa prvý krát postavil za gramofóny už pred 15timi rokmi. Jeho vlajkovou loďou je techno, rád si však zahrá aj hard-techno, tech–house. Tanya asi po roku sprevádzania Anfreeho po rôznych eventoch a sledovania techniky mixovania sa rozhodla skúsit mixovanie aj ona sama a ako dvojka hrávajú spolu už od roku 2008.

Jano Huljak – Špecialitkou budú živé bicie v podaní Jana Huljaka (Amphibios, One Second Hotel), ktoré budú dopĺnať DJov. Pôsobil ako člen, alebo hosť v rôznych multižánrových hudobných zoskupeniach hral na prestížnych festivalových pódiách a v kluboch doma i v zahraničí (Texas Quadruple Festival, Emergenza England, Topfest, Pohoda, Hodokvas…). V roku 2013 sa s kapelou Amphibios zúčastnil na najväčšom podujatí elektronickej a DNB sféry na Slovensku. Párty HOSPITALITY BRATISLAVA zastrešovalo vydavateľstvo hospital records a kapela Amphibios, tam ako jediný účinkujúci predstavila set lámaných rytmov naživo.

Deagon – Je zakladateľom Alternatíva-FM v žilinskom *enjoyclube, kde si už pozval desiatky alternatívnych a undergroundových DJs. Zároveň je DJ a promotér viacerých projektov pod vlastnou značkou Electro Playground. Najradšej sa venuje deep a tech house-u a spolu s IM3 organizuje drum and bass-ovo – techhouse/ové podujatia Beatline a Bass on Beach v Bratislave. V Žiline však nastáva deficit po podobných udalostiach, preto vzniká v sept. 2013 párty Join to DNB Music, a na jej celoklubové pokračovanie sa môžete tešiť práve 13. septembra v sobotu. https://www.electroplayground.com/deagon/

Join to DNB music event: www.fb.com/events/682519625129206/

Tešia sa na Vás organizátori akcie Electro Playground (www.ElectroPlayground.com ) a Universal Media (https://www.uem.sk/) a *enjoyclub family.

Aftermovie z vlaňajšieho Join to DNB music v *enjoyclube

Aftemovie z nedávnej Bass on Beach, od Electro Playground, tvorcov Join to DNB Music

2014-09-13_jtdnbm

 

Zdroj : Electro Playground