Join to DNB Music po roku v Žiline.

Legendárna party Join To Drum and Bass Music sa po ročnej odmlke v piatok 15.1.2016 vracia znova do Žiliny. Tento raz ju podporia značky Let It Roll.sk a Let It Roll.cz, ktoré patria medzi najväčšie v drum and bass v krajinách svojho pôsobenia.

Hlavným predstaviteľom tejto party bude český DJ Bifidus Aktif, ktorý je jedným z hlavných predstaviteľov bookingu LetItRoll.cz.

Bifidus Aktif je známe meno československej drum and bassovej scény, hrá od roku 2004. Za krátke obdobie si stihol zahrať po boku nespočetne veľa svetových DJských es. V svojich setoch dáva prednosť modernému tanečnému zvuku, ktorý kombinuje s liquid funkom a tech stepom.

contest

Parket mu predpripraví slovenský DJ a promotér Kato, ktorý hrá od roku 1999 a hneď v svojich začiatkoch organizuje party [[[Trident, ktorá sa neskôr pretransformuje do bookingu. Rád prekvapuje najnovšími trekmi, ktoré Vám vždy správne naservíruje. O tom, že sa máte na čo tešiť, Vás presvedčia Katove skúsenosti nie len ako DJa, ale organizátora významných slovenských parties : LET IT ROLL Slovakia OA, Solid OA, Trilogic OA, LET IT ROLL Slovakia * winter edition * .

Na Join To DNB Music si môžte vypočuť aj zvučné lokálne mená : Keeco a The X. Z Bratislavy pricestuje Drummatic. Podporiť chceme aj nováčikov, ktorí sa môžu zúčastniť dj súťaže a víťaz si zahrá popri ostrieľaných matadoroch.

Aby party dosahovala určitých kvalít, posilnili sme zvuk a pridali osvetlenie. Pozrite si video z predchádzajúcich eventov pod značkou JTDNBM z dielne www.ElectroPlayground.com

Facebook event : https://www.facebook.com/events/164880573855589/

Vypočuj si promo set hlavného predstaviteľa:

Pozri si aftermovie z predchádzajúcich parties:

vidíme sa v Kolečku 15.1.2015

plagat4s

Zdroj: www.ElectroPlayground.com