Smola a Hrušky: Guetta remix neposlal!

Smola a Hrušky pred časom avizovali v spolupráci s hudobným portálom Hudba.sk a nahrávacim štúdiom V3 sound, súťaž o naj remix letného hitu Honey Honey, ktorá je určená pre kohokoľvek, kto sa zaoberá muzikou a jej tvorbe v PC alebo na živo.

Na niektorých remixoch sa ešte stále pracuje, ale nemohli sme čakať donekonečna. Myslím, že sme vybrali tie najzaujímavejšie, aj keď škoda, že avizovaný remix od Davida Guettu nakoniec nebude. Mal veľa práce, ale veď on ešte zavolá …, smeje sa frontman kapely Spoko Kramár. Z trinástich remixov vybrali tri finálové, ktoré si môžu fanúšikovia vypočuť a svojím pozretím na youtube zahlasovať za ten, ktorý sa im najviac páči.

 

Smola a Hrušky (feat. Zdenka Predna) – Honey Honey (Samplefox Remix)


Smola a Hrušky (feat. Zdenka Predná )- Honey honey (Nativ remix)

Smola a Hrušky (feat. Zdenka Predná ) – Honey honey (DJ Yanchi Remix)

Víťazný remix obdrží hlavnú cenu a tou je 1 deň v profesionálnom analógovo-digitálnom štúdiu V3 sound, kde nahráva aj kapela a vznikol tam napr. nový album Palec hore. Okrem toho sa objaví aj na vybraných kompiláciách a získa vecné ceny od kapely.

Oficiálny klip k letnému sexy hitu Honey Honey dosiahol hranicu 200 000 užívateľov YouTube. https://youtu.be/39UXWB_LP6Q a teší sa výbornému ohlasu na koncertoch.

Všetko môžete sledovať na na oficiálnom TV kanáli Smola a Hrušky https://youtube.com/smolaahrusky a taktiež na oficiálnej fanpage Smola a Hrušky https://facebook.com/smolaahrusky

Zdroj: Smola a Hrušky
Publikoval: Redakcia GREGI.NET