Slovenský Louis Armstrong predstavuje novú skladbu s názvom VIANOČNÁ.

Spevák Peter Ondria, známy ako slovenský Luis Armstrong, prichádza v predvianočnom období s novou tematickou skladbou s názvom Vianočná.

„V lete sme nahrávali dve skladby v šarišskom nárečí  a vtedy ma napadlo urobiť ešte nejakú vianočnú pieseň. Výborný text napísal Paľo Mylan a hudbu k tejto skladbe sme zložili obaja“ predstavil na úvod Peter Ondria svoju novú skladbu, ku ktorej sa rozhodol natočiť aj videoklip. Na spoluprácu si vybral kreatívny tím Altway, s ktorým už v minulosti spolupracoval na klipe k skladbe Mac3jko.

Režisér klipu Michal Holečko mal už od začiatku ideu, že klip bude natočený na jeden záber, aby lepšie vtiahol diváka do deja. Tento nápad sa však ľahšie vyslovuje ako realizuje. Zosynchronizovať piatich ľudí, aby zahrali svoje úlohy v presný čas a pri presnom pohybe kamery si vyžaduje poriadnu dávku trpezlivosti. Obzvlášť, ak v klipe účinkujú aj deti. Klip je pre Petra o to cennejší, že v ňom nevystupujú profesionálni herci, ale jeho vlastná rodina – manželka Dáša a ich tri deti – Sofia, Paula a Peter.

,, Syn Peťko má len 6 rokov, preto ho bolo potrebné priebežne udržiavať v dobrej nálade a motivovať k spolupráci. Celá scéna sa opakovala skoro 30- krát, až kým sme neboli všetci s kamerou dokonale zohratí. K pravej vianočnej atmosfére neodmysliteľne patrí vianočný stromček a krásne vyzdobený domov. Vianočná výzdoba do klipu musela byť teda o niečo výraznejšia, aby nezanikla, ale podporila atmosféru celého videa. Do videa sa podarilo zabezpečiť takmer štvormetrový stromček. O celú vianočnú výzdobu vo videoklipe sa postarala aranžérka Viktória Holečko. Pre mňa Vianoce znamenajú najkrajšie sviatky roka, kde sa vieme celá rodinka stretnúť a hlavne zaspievať vianočné koledy. Verím, že sa nám to podarilo preniesť aj do samotného videoklipu“ dodal na záver slovenský spevák Peter Ondria prezývaný aj ako slovenský Louis Armstrong.

Zdroj: TS