Slovenské turné LUNETIC – 20 rokov sa začína presne o mesiac.

V susednej Českej republike už naplno beží veľké narodeninové turné českého hudobného fenoménu, skupiny Lunetic. Najznámejší boyband našich končín odohrá túto jeseň až 22 koncertov v Slovenskej a Českej republike.

Na Slovensko dorazí na 3 veľké koncerty presne o mesiac. Slovenských fanúšikov pozýva na koncerty v osobnej videopozvánke: www.youtube.com/watch?v=oYJd-NSggEM.

Turné odštartovala chlapčenská skupina 21. septembra symbolicky vypredaným koncertom vo svojom rodnom Litvínove. Na Slovensko zavíta v rámci turné v novembri tohto roka.

Vstupenky sú v predaji v sieťach Predpredaj.sk: www.predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/lunetic-tour/ a  Ticketportal: www.ticketportal.sk/Event/LUNETIC_TOUR_20_ROKOV

Najslávnejšia chlapčenská skupina v našej histórii sa vrátila v hudobnom comebacku roka na koncertnú oslavu svojho 20. výročia na scéne v plnej pôvodnej 4-člennej zostave s Martinom Kociánom. „Koncerty majú neskutočnú atmosféru, veľmi si to všetci užívame. Už sa stalo aj, že na pódiu pristála nejaká tá podprsenka či nohavičky, ako za starých čias,“ smejú sa členovia legendárneho boybandu, ktorý pred 20timi rokmi spôsobil vo svojom žánri hotovú eufóriu medzi fanúšičkami v Čechách aj na Slovensku.

V rámci slovenskej časti turné Lunetic vystúpi vo štvrtok 15. novembra v bratislavskom Majestic Music Clube, v piatok 16. novembra v prešovskom Encore clube a v sobotu 17. novembra v banskobystrickom klube Ministry of Fun. Boyband pricestuje na Slovensko v sprievode živej kapely.

Lunetic sa zároveň stretne osobne s 200 najskalnejšími slovenskými fanúšičkami. V rámci turné sú totiž v predaji aj špeciálne vstupenky, ktoré sú kombináciou vstupu na autogramiádu a vstupu na koncert po nej. Autogramiády sa uskutočnia v deň koncertov, v kluboch, kde sa koncerty odohrajú. Po zakúpení tejto špeciálnej vstupenky budú mať fanúšikovia zaručený vstup na koncert v Bratislave alebo v Banskej Bystrici a zároveň skorší vstup do klubu, kde sa uskutoční autogramiáda pred koncertom. V predaji na exkluzívne dve autogramiády je 100 vstupeniek v Bratislave a 100 vstupeniek v Banskej Bystrici.

LUNETIC TOUR – 20 ROKOV – SR
15.11. Bratislava – Majestic Music Club
16.11. Prešov – ENCORE the club
17.11. Banská Bystrica – Ministry of Fun

Viac info:  www.lunetictour.cz

Zdroj: TS