Lunetic dva dni po sebe totálne vypredal Prahu a mieri k nám.

V susednej Českej republike v týchto dňoch vrcholí úspešné veľké narodeninové turné českého hudobného fenoménu, skupiny Lunetic. Najznámejší boyband našich končín odohrá túto jeseň až 22 koncertov v Slovenskej a Českej republike. Na Slovensko dorazí na 2 veľké koncerty.  

Fanúšičky spoločne s naším najznámejším boybandom oslavujú výročie 20 rokov Luneticu na hudobnej scéne a spolu spomínajú na hystériu spred dvoch dekád na vypredaných koncertoch. Veľký úspech zaznamenalo turné najmä v domácom meste skupiny, Litvínove, kde odohrala kapela 21. septembra otvárací koncert turné, ktorý okamžite vypredala a tiež v Prahe, v ktorej odohrala dva dni po sebe 14. a 15. októbra beznádejne vypredané koncerty.

Na budúci týždeň Lunetic dorazí na Slovensko. Vo štvrtok 15. novembra odohrá koncert v bratislavskom Majestic Music Clube a v piatok 16. novembra v prešovskom ENCORE the clube. Vstupenky sú v predaji v sieťach Predpredaj.sk: www.predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/lunetic-tour/ a  Ticketportal: www.ticketportal.sk/Event/LUNETIC_TOUR_20_ROKOV

 

Slovenských fanúšikov pozýva Lunetic na koncerty v osobnej videopozvánke: www.youtube.com/watch?v=oYJd-NSggEM

 

Najslávnejšia chlapčenská skupina v našej histórii sa vrátila v hudobnom comebacku roka na koncertnú oslavu svojho 20. výročia na scéne v plnej pôvodnej 4-člennej zostave s Martinom Kociánom. Boyband pricestuje na Slovensko v sprievode živej kapely.

Lunetic sa zároveň stretne osobne so 100 najskalnejšími slovenskými fanúšičkami. V rámci turné sú totiž v predaji aj špeciálne vstupenky, ktoré sú kombináciou vstupu na autogramiádu a vstupu na koncert po nej. Autogramiáda sa uskutoční v deň koncertu v Bratislave v Majestic Music Clube.

V rámci slovenského turné sa mal odohrať aj tretí koncert v sobotu 17. novembra v banskobystrickom klube Ministry of Fun. Ten, však organizátori z technických príčin presunuli na jar 2019. Nový termín koncertu oznámia už čoskoro.

LUNETIC TOUR – 20 ROKOV – SR
15.11. Bratislava – Majestic Music Club
16.11. Prešov – ENCORE the club
17.11. Banská Bystrica – Ministry of Fun

Viac info:  www.lunetictour.cz

Zdroj: TS