Skupine Nylon Union vychádza Made of Glass EP v špeciálnej limitovanej edícii.

21. mája 2019 vychádza na značke Vlna Records nové EP skupiny Nylon Union s názvom „Made of Glass“. EP obsahuje štyri skladby vrátane úspešnej spolupráce kapely s básnikom Petrom Šulejom „Poetry of Ice“ a nového singla s názvom „Words“.

Platňa prichádza v zberateľsky atraktívnej forme – na priehľadnom vinyle v limitovanom náklade. Made of Glass EP je možné objednať na Bandcamp profile kapely. Cena platne so sériovým číslom 0001 je 100 EUR, s číslom 0002 má cenu 90 EUR atď. a platne od čísla 0005 je možné objednať za 50 EUR.

Zoznam skladieb:
01 In The Rain
02 Poetry Of Ice
03 Words
04 Bose–Einstein Condensate  

Formáty: Vinyl / FLAC
Katalógové číslo: VLNA 006
Dátum vydania: 21.5.2019
Email: info@nylonunion.com
Web: nylonunion.bandcamp.com, facebook.com/nylonunion

O Nylon Union

Nylon Union debutovali v roku 2001 s Oxeyed EP. Prvý radový album „Sine Sine (2012)“ bol charakterizovaný zmesou gitarových stien, elektronických slučiek a jemných vokálov. Po šesťročnej odmlke vyšli nedávno takmer súčasne dva nové albumy „Undisclosed Grounds“ a „Into Waters Islands Dreams And Creatures Come „. Hlavný tvorca kapely Richard Imrich je zároveň jedným zo skladateľov, textárov a hosťujúcich vokalistov na albumoch “ Sound of Unrest“ a „False Beacon“ úspešného elektronického projektu Autumnist, ktorý získal ocenenie Radiohead Award za rok 2018 v kategórii „Album roka/Cena novinárov“.

Zdroj: TS