Skupina The Paranoid má nového bubeníka.

Život je zmena a zmena je život. Svoje o tom vedia aj členovia skupiny The Paranoid, ktorí pred pár dňami zmenili bubeníka. Dlhoročného člena Pavla Buranského nahradil len šestnásťročný mladík Miloš Zaujec.

Byť členom rockovej skupiny nie je len o zábave. Sú to hlavne povinnosti,  niekoľkohodinové skúšanie, cestovanie, koncertovanie a koncertovanie a koncertovanie. Je to čas, ktorý je ťažko skĺbiteľný s rodinným životom.  A práve súlad medzi životom v skupine a rodinným životom sa stal achillovou pätou bubeníka Pavla Buranského.

The Paranoid

 „Pavol nám otvorene povedal, že bohužiaľ nemá toľko času na našu kapelu, koľko by potreboval. Predsa len má malého syna a úplne iné starosti a záväzky ako máme my. Tak sme sa kamarátski  porozprávali a dohodli na ďalších krokoch,“ prezradil spevák skupiny The Paranoid Igor Belaj.

Pôvodne skupina hľadala iba náhradníka na tri augustové koncerty, ale potom prišiel Miloš Zaujec, ktorý svojim prístupom a hrou na bicie natoľko zaujal členov The Paranoid, že sa rozhodli, vziať ho nastálo.

„Miloša sme poznali už dlhšiu dobu z nitrianskej kapely Ranná Nevoľnosť. Prekvapil nás ako rýchlo sa naučil hrať naše skladby. Je veľmi talentovaný a pracovitý. Rozumieme si s ním ako s človekom aj parťákom,“ pochválil nového člena Igor Belaj.

Svoju premiéru nový bubeník absolvoval na festivale Houkání vo Vrdoch u Čáslavi v Českej republike. Kapela ho pôvodne neuviedla ako nového člena, ale fanúšikov hneď po koncerte lákalo mať s ním fotku a autogram.

„Miloš mal z koncertu veľmi dobrý pocit. Naša hudba a štýl sa mu páči. Baví ho hrať s nami, či už v skúšobni alebo na pódiu. Takže všetkým fanúšikom odkazujem, že sa majú na čo tešiť, pretože na všetkých nasledujúcich koncertoch už s nami bude hrať,“ dodal Igor Belaj.

Skupina The Paranoid pochádza z mesta Šurany. Na hudobnej scéne je od roku 2002. Jej hudba je zmesou rocku a scream metalu. Na svojom konte má dva štúdiové albumy „Posledný nádych“ (2010) a „Dva svety“ (2012). Najbližšie ich fanúšikovia budú môcť vidieť 23.8. v Brne v Bare Prygl a o deň neskôr v Námestove na Space Music Summer.

https://www.facebook.com/theparanoid

 

Zdroj: Universal Music s.r.o.