Skupina Sám Sebou sa zbláznila!

Žiadny strach. Názov „Som z teba blázon“ nesie iba nový singel tejto mladej kapely pochádzajúcej zo Spišskej Novej Vsi. Pieseň sa nesie v znamení duetu so speváčkou Barborou „Borrou“ Čičmanovou, mimochodom čerstvou nevestou.

Nová pieseň uzrela svetlo sveta ešte len pred pár dňami a u fanúšikov sa už teraz teší veľkej obľube. Netradičný nápad spolupráce s nitrianskou speváčkou Borrou vznikol v hlave speváka Matúša Fifika celkom spontánne: „Osloviť Borru nás napadlo spontánne už pri skúšaní tejto skladby. Veľmi sa nám páči jej farba hlasu. Skúsili sme ju osloviť a ona hneď súhlasila. Veľmi nás to potešilo.“ vysvetľuje spevák skupiny.

O text novej piesne sa postaral už tradične dvorný textár skupiny František Pavol, ktorý sprevádza skupinu od jej vzniku. „Pieseň je pozitívna a energická, už teraz sme ju zaradili do nášho koncertného programu na letných festivaloch a sme veľmi radi, že ľudia na našu novinku skvele reagujú.“ Dodal Matúš Fifik.

Skupinu Sám Sebou momentálne okrem vydania novej piesne zamestnáva koncertovanie na letných festivaloch na Slovensku, ale aj v Českej republike. Chalani však nenechávajú nič na náhodu a na jeseň plánujú klubové turné, na ktorom odznejú už aj ďalšie novinky z pripravovaného albumu.

image1

Kapela vznikla v roku 2010 a pochádza z dedinky Jamník neďaleko Spišskej Novej Vsi. Táto formácia má za sebou napriek svojej krátkej histórii množstvo úspechov a koncertov nielen na našom území, ale aj v Česku, či dokonca v Poľsku. Pochváliť sa môže aj svojím hosťovaním  na turné skupiny Inekafe, či dvoma radovými albumami „Zrkadlo“ a „Vlastnou cestou“.

Zdroj: Sám Sebou