Skupina Para má nové DVD, fanúšikom ho osobne doručí spevák Lasky!

Skupina Para si pre fanúšikov pripravila jedinečné vianočné prekvapenie! Presne dnes vychádza DVD „Para Menšina Live 2013“. A to nie je všetko! Najlepším fanúšikom ho doručí spevák Lasky!  Stavil sa totiž, že keď Para stihne vydať nové DVD pred Vianocami, roznesie ho osobne ešte pred Štedrým večerom!

Bratislavská skupina Para má nové DVD! „Para Menšina Live 2013“ obsahuje 18 skladieb, ktoré sa nakrúcali na bratislavskom koncerte turné Menšia Tour. Okrem skladieb zo zatiaľ posledného albumu „Menšina“ sa môžete tešiť na hity „Abstinent“ či „Brutálna zostava“ v podaní jednej z našich najlepších koncertných kapiel!

PARA

„DVD sme stihli v tomto roku a veľmi sa z toho tešíme. Motiváciou bolo aj Laskyho vyhlásenie. V novembri sa totiž v šatni hecol, že keď sa nám to podarí do Vianoc, tak on ho fanúšikom donesie domov osobne! Túto šancu sme si nenechali ujsť a bleskovo sme všetko dokončili tak, aby sa to stihlo!“ S úsmevom prezradil frontman Matúš Vallo.

Ako bonus Para na DVD pripojila videoklipy k pesničkám „Menšina“ a „E daj nasvaľi“ feat. Sendrejovci a Moja reč. Para si dala žáležať aj na obale, ktorý tvorí zložený plagát skupiny podpísaný všetkými členmi. Do DVD pridala dokonca samolepky s názvami skupiny. Nosič vychádza v limitovanej sérii 200 kusov. Zo všetkých objednávok do 19.12.2013 sa vylosuje 20 fanúšikov, ktorým Lasky doručí DVD osobne na nimi určené miesto!

„Teším sa nielen na zimný výlet po Slovensku, ale aj na to, že osobne opäť uvidím alebo spoznám našich fanúšikov. Všeobecne je známe, že Para má s fanúšikmi výborný vzťah. Naposledy nás fantasticky podržali napríklad na festivale Pohoda, kde som kvôli nedoliečenej zlomenine rebier koncert ledva odohral. To, že im DVD osobne doručím, je aj poďakovanie za ich dlhoročnú podporu.“ Konštatuje Lasky.

DVD „Para Menšina Live 2013“ sa dá objednať na https://www.facebook.com/PARA.Brutalna.Zostava?ref=hl  alebo na webovej stránke www.para.sk. Para hrá v zostave Lasky – spev, Matúš Vallo – basgitara, Matej Kubičár – gitara, Oliver Sádovský – perkusie, Juraj Marikovič – gitara, Daniel Buzinkay – bicie. Najbližšie sa na Paru môžu fanúšikovia tešiť v piatok 20.12 2013. Kapela uzatvorí tohtoročnú sériu adventných koncertov v priamom prenose na RTVS 2. Para samozrejme nebude chýbať na oslavách Silvestra v hlavnom meste. Na námestí vystúpi spolu s kapelami Hex a Le Payaco. Na budúci rok Para oslavuje 20. rokov svojho vzniku a pri tej príležitosti plánuje veľkolepé prekvapenia!

para live_nahlad (2)_2 para live_nahlad (2)_1

DVD Para Menšina Live 2013
1. Menšina
2. Zatancuj
3. Okná a dvere
4. E daj nasvaľi
5. Celé tie roky
6. Otec
7. Detsvo
8. Stopár
9. Brutálna zostava
10. Veci zdvojené
11. Abstinent
12. Žena
13. Roboti
14. Doma dobre
15. Pre deti
16. Mátamatomatahari
17. Koniec lete
18. Keď ťa stretnem
Bonus
Klip Menšina
Klip E daj nasvaľi

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Tibor Szabados