Skupina Cosmetica má nový klip!

Slovenská kapela Cosmetica uviedla klip k druhému singlu z debutového albumu Matra a síce k skladbe „Streets of…..“, ktorý natočila s kameramanmi Petrom Važanon a Gabrielom Weiglom. Letecké zábery na konci klipu robil David Vaverčák.

Hlavná predstaviteľka videoklipu je talentovaná Rebeka Krčmárová, ktorú môžete poznať aj ako výtvarníčku a divadelnú herečku. O make-up sa staral Kamil Irbis, ktorý je mimochodom aj autorom obalu CD „Mantra“.

„Tento klip mal pracovný názov „letný klip“ a tak natáčanie prebiehalo v zámockej záhrade v juhomoravských Ledniciach počas augusta, neskôr sme dotočili niekoľko záberov aj v štúdiu Luly Petrovej a počas strihania sme zistili že už je december, takže z letného sa stal klip vianočný..“ – doplnil spevák Ilja so želaním pekných sviatkov.

Bratislavská kapela COSMETICA, bola založená spevákom Iljom Miškovičom, a svoju cestu na alternatívnej scéne si budovala už dlhodobejšie. Avšak až tento rok bol pre kapelu prelomový. Okrem debutového albumu „Mantra“, ktoré je v distribúcii celosvetovo kapela začala aktívne koncertovať, a tiež pracovať na piesňach na ďaľší album.

Najbližšie ich budete môcť vidieť hrať koncom februára na menšom turné po východoslovenských mestách a koncerte v Bratislave, viac info na: www.facebook.com/cosmetica.sk

Zdroj: Marco Maserati