Silvester s Celebration44!

Vánoční atmosféra byla tradičně úzce spjatá s party Celebration44 a letos, ačkoliv tomu náročné časy nepřejí, tomu nebude jinak. Slavíme totiž naše dvaadvacáté narozeniny.

Nechceme, abyste o narozeninovou party přišli, a proto se ji pokusíme přenést z našeho rodného klubu Nětčice (ex Šneckenhaus) k Vám domů.

Plán je jasný. Obsadíme klub a nabídneme Vám tři djská vystoupení a jeden live act prostřednictvím facebookové stránky a Youtube kanálu.

Dlouhá léta nás lákala myšlenka uspořádání silvestrovského mejdanu a současná situace nahrává ke splnění snu. V mimořádném čase silvestrovského večera, 31. 12. 2020, si ve 20:00h zapněte své přijímače a rozbalte to s námi až do půlnoci.

20:00h / Celou akci rozjede Ian Kita, který vám do obýváků a pokojů naservíruje nefalšovaný tech-house. Vstávejte ze židlí a křesel.
21:00h / Do našláplé náladičky následně nastoupí Peter Pea, jehož hypnotické techno roztřese nejednu jednohubku.
22:00h / To už pivo, limo, víno u vás poteče proudem a Liner bude sázet techno jako pán, skleničky vibrují do rytmu.
23:00h / Finále bude vaše pomsta sousedům. Paul Hawk live představí detonační jízdu složenou čistě z jeho tracků, hodinovou nálož techna z „blikajících krabic“. Šampus, bác!

Pro tak výjimečnou událost jsme oslovili tvůrčí kolektiv Maess, který vyzdvihuje světlo na oltář kreativity se snahou o jedinečnost okamžiku každého záblesku. Prostě bude to jiné, originální a skvělé.

Tak ve čtvrtek u živého vysílání na viděnou a slyšenou!

Fb událost: https://www.facebook.com/events/186541285027311
odkaz na fb live přenos: https://www.facebook.com/sound44com/live/
odkaz na YT live přenos: https://www.youtube.com/watch?v=BqHIYheGE6I&feature=youtu.be

Zdroj: TS