Sheexyboat 2013 odhaľuje kompletný line-up a dopredáva posledné vstupenky!

Ještě dříve, než bylo oznámeno jméno hlavního hosta letošního parníku Sheexy Boat, byly téměř všechny lístky vyprodány, čehož si náležitě ceníme. A tak můžeme nyní s nadšením oznámit, že hlavním hostem bude dj a producent SIOPIS s labelu Get Physical, a že pro vás máme posledních 20 lístků v doprodeji!

SIOPIS se na lineupu letošního parníku neobjevil náhodou. Tento mladý a talentovaný muzikant se v Čechách poprvé představil na konci minulého roku na párty House Elements po boku legendárních M.A.N.D.Y., kde jeho domovský label Get Physical slavil 10. výročí existence. Svým ranním setem však všem přítomným natolik učaroval, že je opětovné vystoupení v ČR bylo jen otázkou času.

Jannis Siopis je aktuálně jedním z nejnadějnějších talentů ze stáje německého labelu Get Physical. Na taneční scéně však zdaleka není žádným nováčkem – na svém kontě už má více než 50 releasů, včetně skladeb a remixů pro labely jako Crosstown Rebels, Bpitch, Playhouse a samozřejmě i Get Physical. Vedle své reputace producenta a remixéra se však Siopis stále více prosazuje i jako jeden z nejvyhledávanějších německých DJs a pravidelně reprezentuje svojí domovskou značku na parties a festivalech po celém světě.

Jeho aktuální mix si můžete poslechnout třeba zde: https://soundcloud.com/siopis/siopis-summer-mix-13

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/88468249″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Dalšími jmény na line-upu kromě rezidentů jsou Dj Slater, zakladatel úspěšného českého labelu Tribal Vision Records, dj 2K, který odehraje liquid-funk d’n’b set pro zpestření letošní delší plavby, a dj Error.

Jak již bylo zmíněno, jsou téměř všechny lístky vyprodány. Posledních 20 lístků bude uvolněno do prodeje v pondělí 3.6. od 12:00 na hodním baru domovského klubu Chapeau Rouge. Takže platí dvojnásob pravidlo, kdo dříve příjde, ten jede :)

Komu bude líto, že se na loď nevydal s námi a přišel o hvězdu z Get Physical, tak si to může vynahradit v Chapeau Rouge, kde pak proběhne od 22.00 afterparty a zároveň i oslava 6. narozenin mejdanu Sheexyhouse za kterým stojí dvojka Tazz & Biodan. Kdo bude mít zakoupen vstup na Sheexyboat 2013, bude mít automaticky vstup do Chapeau Rouge zadara. Dlaší podrobnosti k 6. narozeninám Sheexyhouse naleznete na: https://www.facebook.com/events/158945067618214/

SHEEXYBOAT more info: https://www.facebook.com/events/167027103459905
Siopis FB: https://www.residentadvisor.net/dj/siopis/
Tazz FB: https://www.facebook.com/tazz.dj
Biodan FB: https://www.facebook.com/bohdanBiodan
Slater FB: https://www.facebook.com/michal.smetana
2K FB: https://www.facebook.com/shadowbox.kru

Zdroj: Sheexyboat 2013