Djská súťaž o hranie s hviezdou Get Physical na Sheexy House.

Letošní párty Sheexy Boat, kde jako hlavní host vystoupí dj a producent z labelu Get Physical – SIOPIS – je beznadějně vyprodána, a tak se pozornost začíná upínat k navazující Sheexy Boat afterpárty, tedy párty Sheexy House v Chapeau Rouge, kde SIOPIS zahraje také nejen pro ty, kdo se nedostanou na parník! :)

Pravidelná párty rezidentních djs TAZZ&BIODAN bude 27.7.2013 slavit šesté narozeniny a řadí se tak mezi nejdéle fungující pravidelné večery v Chapeau Rouge. Na párty dále vystoupí djs Ondrej K a Zissou z Chi-Chi gangu, a jak to již bývá posledních pár let zvykem, opět dáme příležitost někomu si na této párty zahrát.

Vyhlašujeme tedy djskou soutěž, jejíž vítěz zahraje na párty Sheexy House v Chapeau Rouge mimo jiné po boku Siopise. Zúčastnit soutěže se může každý dj, který si myslí že umí nabídnout elektronickou muziku v zajímavém podání. Zajímají nás žánry na pomezí deep-house/house/tech-house/progressive-house/minimal/tribal ale obecně všechno, co je zajímavé a hlavně zábavné. Zájemci posílejte odkazy na své demo mixy o délce minimálně 30 minut na adresu news@progressivesession.net do 11.7.2013 a vítěze soutěže oznámíme týden poté. Budeme se těšit na vaše nahrávky :)

Do samotné párty je to ještě nějaký ten pátek, a tak se mezitím můžete naladit aktuálními sety rezidentů Tazze a Biodana.

Aktuální info o akci sledujte na: https://www.facebook.com/events/158945067618214/
Siopis FB: https://www.residentadvisor.net/dj/siopis/
Tazz FB: https://www.facebook.com/tazz.dj
Biodan FB: https://www.facebook.com/bohdanBiodan

Zdroj: Sheexyboat 2013