Sensation Innerspace: Posledné informácia a line up!

Přípravy na nejvìtší taneční halovou akci letošního jara jsou v plném proudu! Tradičnì vám přinášíme praktické informace k velkolepé show SENSATION „INNERSPACE, na které se představí svìtové DJské hvìzdy jako Mr. White, Deniz Koyu, Mark Knight, Axwell, Sander van Doorn a Daniel Sanchez & Juan Sanchez.

VSTUPENKY – VIP vstupenky a Exclusive VIP tables jsou kompletnì vyprodané. V prodeji jsou stále poslední základní vstupenky za současnou cenu 1,590. V prùbìhu akce bude také možné zakoupit vstupenky přímo na pokladnách v O2 arenì za konečnou cenu 1,690 Kč. Vstupenky sítì SAZKA TICKET lze zakoupit u jakéhokoliv on-line terminálu ve sbìrnách společnosti SAZKA, tj. na více než 6 500 prodejních místech v ČR. Golden vstupenky je možné zakoupit na pokladnách O2 areny.

PAYLOGIC E-TICKETS – E-tickety zakoupené přes Paylogic musejí být vymìnìny za klasické vstupenky na přepážkách Paylogic 1 – 9, které budou umístìny na severní stranì O2 areny.

VSTUP DO O2 ARENY – O2 arena se pro návštìvníky otevře ve 20.00 hodin. Při vstupu do O2 areny použijte severní stranu (od metra Českomoravská). Pozornì si přečtìte další pokyny uvedené na vstupence. Hudební produkce odstartuje již bezprostřednì po otevření. Ujistìte se, že se do haly dostanete včas, a nepřijdete tak o spektakulární zahájení! Majitelé standardních vstupenek (Sektor plocha) se mohou volnì pohybovat v prvním patře, na tribunách a taneční ploše. Pro majitele VIP vstupenek bude vyhrazen vstup č. 1 na severní stranì O2 areny. Přesnou polohu VIP terasy najdete v plánku haly, který je součástí brožury s programem, kterou obdržíte u vstupu. S vaší identifikační VIP páskou máte dále přístup na taneční plochu a přilehlé tribuny. S touto páskou není možný vstup do 2. (klubového patra). Pro majitele Golden (tzv. klubových) vstupenek je vyhrazen vstup č. 10 na severní stranì. Po bezpečnostní kontrole a odbavení použije pro vstup do klubového patra eskalátory v severním foyer. Pro opìtovný vstup či opuštìní klubového patra je třeba pokaždé použít turnikety u eskalátorù, proto mìjte vstupenku vždy při sobì. Vstupenka dále umožňuje vstup i na taneční plochu, nikoliv však na VIP terasy. Majitelé vstupenek do klubového patra, s výjimkou vstupenek Golden, nemají automaticky přístup na plochu. K tomu je potřeba druhá standardní vstupenka.

LINE UP
21:30 | Mr. White
22:30 | Deniz Koyu
00:00 | Mark Knight
01:30 | Axwell
03:00 | Sander van Doorn
04:30 | Daniel Sanchez & Juan Sanchez
06:00 | End
Hosted by MC Gee

DRESSCODE – Na Sensation je povolen vstup pouze v bílém oblečení. Boty a doplňky nemusí být bílé barvy. Modré džíny nejsou povoleny, pouze bílé. Pokud nebudete oblečeni v bílém, nebude vám na Sensation umožnìn vstup ani s platnou vstupenkou. BE PART OF THE NIGHT, DRESS IN WHITE!

SENSATION MERCHANDISING – Sensation připravila unikátní kolekci triček, mikin a bund, které si budete moci on-line objednat v merchandise stánku v severním foyer.

ŠATNA – VIP šatna se nachází v přízemí severního foyer. Velkokapacitní šatna za 30 Kč bude vybudována ve 4. patře arény, kam se dostanete dvìma eskalátory vedoucími ze vstupního severního foyer. Po odložení vìcí v šatnì se zpìt do foyer dostanete po únikových schodištích. Sledujte pozornì navigační cedule a plánek v brožuře, kterou obdržíte u vstupu.

MINIMÁLNÍ VÌK – Minimální vìk pro vstup na Sensation je 18 let. Pro více informací ohlednì návštìvního řádu O2 areny navštivte https://www.o2arena.cz/O2arena/docDetail.aspx?docid=19033329.

TOALETY – O2 arena nabízí dostatek toalet, které jsou k dispozici zdarma.

PLATBY V O2ARENÌ – Platby za občerstvení budou přijímány v hotovosti. V severním foyer areny se nachází bankomat.

PARKOVÁNÍ – Pro parkování využijte parkovací dùm v bezprostřední blízkosti arény, a sledujte pokyny bezpečnostní služby. Veškeré informace ohlednì možnosti parkování v blízkosti O2 arény naleznete na tomto odkazu: https://www.parking-arena.cz/cs/home.php.

TAXI – Vozy taxislužby budou k dispozici bìhem celé noci v blízkosti hlavního severního vchodu v ulici Ocelářská.

DOPRAVA DO O2 ARENY – O2 arena se nachází v Ocelářské ulici 460/2 na Praze 9. V bezprostřední blízkosti areálu se nachází stanice metra Českomoravská, tramvajová zastávka, autobusový terminál a nìkolik minut chùze vzdálená i od nádraží Českých drah Praha-Libeň, na které se dostanete kromì pravidelných vlakù ve smìru Kolín nebo Praha-Masarykovo nádraží také s využitím nové železniční linky Praha-Libeň – Praha-Holešovice – Praha-Bubeneč – Praha-Sedlec – Roztoky u Prahy. Na tomto odkazu naleznete podrobnìjší informace jak se do O2 areny dostat hromadnou dopravou či autem: https://www.o2arena.cz/O2arena/docDetail.aspx?nid=10639&docid=19033472

FOTO & VIDEO – Abyste si mohli zvìčnit všechny speciální okamžiky na Sensation, je možné si s sebou vzít mobilní telefony / kompaktní digitální fotoaparáty. Profesionální fotoaparáty (s výmìnnými objektivy) a videokamery mohou používat pouze lidé, kteří obdrželi speciální akreditaci.

PŘÍMÝ PŘENOS – Živý přenos bude k dispozici na www.sensation.com a také přímo na vlnách Fajn rádia či na www.fajnradio.cz od 21.30 až do samého konce

KOUŘENÍ – Kouření je povoleno pouze ve vyhrazených prostorách. Sledujete pozornì navigační cedule v arenì, které vás nasmìrují do kuřáckých zón.

PARTYBUS – V případì, že cestujete ze Slovenska, nabízíme vám možnost dopravit se pohodlnì, přímo a bez zbytečných starostí tzv. partybusem. Bližší informace a možnost zakoupení jízdenky naleznete na www.partybusk.sk.

NENÍ POVOLENO – Do O2 areny je zakázáno vnášet: vlastní jídlo a pití, drogy (tvrdé ani mìkké), sklo, aerosolové rozprašovače, hole, plechovky, plastové / PET lahve a ostré předmìty, a jakýkoliv jiný předmìt, který by mohl ohrožovat návštìvníky akce. Oblečení anebo jiné viditelné fyzické znaky na vzhledu, které vyjadřují explicitní politické, sociální hnutí a skupiny, jsou zakázány.

mapa

sensationvizual

Zdroj: UNITED MUSIC EVENTS
Publikoval: Redakcia GREGI.NET