Sensation Innerspace: Mark Knight!

Mark Knight, jedna z vedoucích postav v oblasti taneční hudby bude další z hvìzd, které vás provedou sedmi stupni osvícení na letošní Sensation „Innerspace“. V sobotu 19. kvìtna tak vystoupí v pražské O2 arenì po boku dalších DJs, jakými budou Axwell, Sander van Doorn, Deniz Koyu, Daniel Sanchez & Juan Sanchez či Mr. White.

Mark Knight se do popředí dostal nejen díky velké spoustì skvìlých remixù, ale hlavnì díky vlastnímu svìtoznámému labelu Toolroom Records, kterým dokázal svou schopnost překročit titul „DJ“. Tento rok se mu dostalo nominace na Grammy za spolupráci s Black Eyed Peas v rámci multi-platinového alba „The-End“. Má za sebou hned tři nejprodávanìjší skladby, „Music Matters“, „Flauta Magica“ a „Good Times“, které se umístily na Beatportu v sekci „Best Sellers List“. Nesmíme zapomenout také na loňskou nominaci na slavném WMC v Miami, kde se umístil se svou Toolroom Knights týdenní radiovou show.

Se svou osobní vizí house music začal v roce 2004, kdy vytvořil vlastní label Toolroom Records, který se orientoval se svým novým zpùsobem myšlení na mladé umìlce 21. století. Label Toolroom Records si bìhem své existence vydobyl přední místo mezi neprodávanìjšími labely na Beatportu. Jako producent si vybudoval svou povìst díky vynikajícím skladbám jako „Man With The Red Face“, „Downpipe“, „Good Times“, či „Devil Walking“, které se vyšvihly na přední příčky tanečních hitparád po celém svìtì. Za sebou má také úzkou spolupráci s takovými jmény jako Faithless či Underworld. Kromì jiného jste ho mohli slyšet na tìch nejsvìtovìjších eventech a klubech jako Cocoon Frankfurt, Space Miami, Ministry of Sound London, Pacha New York, SW4 London, Global Gathering UK, či Dance Valley v Holandsku. Mark Knight vám ještì jednou ukáže proč je jedním z nejpopulárnìjších DJs na svìtì. Jeho rukopisem je smìsice progressive houseu a tech houseu, která vás provede za hranice elektronické hudby.

Nejvýhodnìjší vstupenky jsou v prodeji v síti www.sazkaticket.cz a na více než 6 500 on-line terminálech v ČR, které jsou umístìny na pobočkách České pošty, prodejnách tabáku a tisku, čerpacích stanicích, hypermarketech, atd. Vstupenky lze také zakoupit v síti Ticketportal.

Přidejte se a pozvìte své přátele na Sensation „Innerspace“ na Facebooku.

sensationvizual

Zdroj: UNITED MUSIC EVENTS
Publikoval: Redakcia GREGI.NET