LINKIN PARK venovali nové video zosnulému spevakovi.

Skupina LINKIN PARK zverejnila videoklip k piesni One More Light. Poňala ho ako spomienku na ich speváka  Chestera Benningtona, ktorý sa v júli obesil. Zároveň ohlásila koncert, ktorý sa koncom októbra odohraje v Hollywood Bowl na spevákovu počesť.

Zatiaľ posledný klip Linkin Park publikovali doslova pár hodín predtým, ako bol Chester vo svojom dome nájdený mŕtvy. Video Talking To Myself bolo zostrihané z koncertných záberov a zo zákulisia. Podobne je spracovaný aj nový klip, ktorý spoločne režírovali člen skupiny Joe Hahn a ich dlhoročný fotograf Mark Fiore. Ústrednou postavou je pochopiteľne Chester Bennington. Dodávam, že o pesničke One More Light sa ako o ďalšom singli uvažovalo od samého začiatku, jeho vydanie iba urýchlili reakcie fanúšikov po smutnej udalosti.

Chestrovu pamiatku si Linkin Park uctí 27.10.2017 v Los Angeles na špeciálnej akcii, ktorej sa zrejme zúčastní veľa hostí. Ich zoznam pozostalí členovia kapely zatiaľ neprezradili, nepochybne však pôjde o veľkú a emotívnu akciu.

Zdroj: TS