Sedem s.r.o. s Vácvalovou a Lasicom vyráža na turné po Slovensku!

Populárna talkshow Sedem s.r.o., známa z televíznych obrazoviek vyráža na turné po Slovensku! Elena Vacvalová, Milan Lasica, Oľga Feldeková a Marián Leško budú vtipne glosovať priamo pred divákmi v Žiline, v Trnave, v Piešťanoch a v Nitre. Aj vy sa tak môžete stať aktívnou súčasťou programu s novým názvom Sedem bez záruky!

Unikátna humoristická relácia Sedem s.r.o. sa na televíznych obrazovkách objavila v roku 2001 a vydržala tam sedem rokov! Po štvorročnej prestávke sa vtipní účinkujúci vracajú v novej podobe s názvom Sedem bez záruky. Teraz sa však rozhodli pocestovať priamo za divákmi. Moderátorkou talkshow bude Elena Vácvalová, ktorej Sedmička prirástla k srdcu!

„Bola som súčasťou Sedmičky dlhé roky, ale platí to aj presne naopak. Sedmička je rovnako mojou súčasťou. Našla som v nej pre seba tú správnu stoličku, na ktorej sa mi sedí veľmi pohodlne, a okolo „sedmičkového stola“ vždy sedeli „hostia“, ktorých bolo radosť vidieť i počuť. S niektorými, mám tú česť a radosť sa priateliť aj mimo toho stola!“ Priznáva moderátorka Elena Vácvalová.

V show predvedú britký humor a skvostné komentáre Milan Lasica, Oľga Feldeková a Marián Leško. Sedem bez záruky mieri do divadiel a kultúrnych domov  v Žiline, v Trnave, v Piešťanoch a v Nitre. Podľa moderátorky to bude oproti štúdiu neporovnateľný rozdiel!

Je to ako by ste konečne mohli niekomu napísať list, a nie iba telegram! Nemusíte tak šetriť ani časom, ani slovami, čo je veľmi oslobodzujúce. A nezanedbateľný rozdiel je aj v tom, že v divadle pred vami sedia diváci, ktorí prišli za vami dobrovoľne a rovnako dobrovoľne spolupracujú!“ moderátorka Elena Vácvalová.

Aj vy sa tak môžete stať aktívnou súčasťou show. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal a v miestnych pokladniach.

„Veľmi sa teším. Ako sa to zvykne hovoriť?! Keď nemôže prísť Mohamed k hore, musí ísť hora k nemu… A to je možnosť, ktorú rozhodne stojí za to využiť! V prípade Sedmičky celkom určite!“ Teší sa Elena Vácvalová.

Nenechajte si ujsť  neopakovateľné  postrehy a vtipné komentáre v programe Sedem bez záruky! Stretneme sa:

28. januára v Dome odborov Žiline,
29. januára v Dome kultúry v Trnave
23. februára v Dome umenia v Piešťanoch
24. februára v Aule Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Peter Frolo