Sedem bez záruky s Vácvalovou a Lasicom štartuje prvé predstavenie!

Už o pár dní štartuje prvé predstavenie programu Sedem bez záruky. Populárna talkshow známa z televíznych obrazoviek vyráža 28. januára na turné po Slovensku! Elena Vacvalová, Milan Lasica, Oľga Feldeková a Marián Leško vraj na svoje vtipné repliky nežiarlia!

Priamo za divákmi vyráža populárna talkshow, ktorá sa s novým názvom Sedem bez záruky predstaví 28.1. v Žiline, 29.1. v Trnave, 23.2. v Piešťanoch a 24.2. v Nitre. Moderátorka Elena Vácvalová bude spovedať Milana Lasicu, Oľgu Feldekovú a Mariána Leška, ktorým budú môcť položiť otázku aj samotní návštevníci.


„Teším sa, že budem s priateľmi chodiť po Slovensku a mať kontakt so živým publikom. Viem, že svojich divákov nesklameme a že spoločne prežijeme veľa pekných chvíľ. Komparz v televízii je iný ako platiaci diváci. Tí nám lepšie rozumejú a kupujú si lístky preto, lebo sú na nás zvedaví.“ Prezradila Oľga Feldeková.

V Sedem bez záruky sa budú glosovať aktuálne udalosti, věci i ľudia. Diváci si tak môžu vychutnať skvostné komentáre a glosovanie majstra humoru Milana Lasicu.

„Program ma láka veľkými možnosťami momentálnej improvizácie. V televíznej relácii boli tiež diváci, ale v divadle je kontakt s nimi spontánnější.“ Teší sa na účinkovanie Milan Lasica.

Humoristická relácia sa na televíznych obrazovkách objavila v roku 2001 a vydržala tam sedem rokov. Po štvorročnej prestávke sa vracia v novej podobe s názvom Sedem bez záruky.

„Účinkujem v tejto relácii od jej vzniku. Doteraz sa v nej vystriedalo veľa ľudí. Všetkých mám rada a so všetkými mám dodnes výborné vzťahy. Vždy som mala radosť, keď sa darilo každému z nás. Medzi nami žiarlivosť nejestvovala. Dobré repliky každého z nás dvíhali úroveň celej relácie. Hovorievali sme si, že keď sa raz Sedmička skončí, budeme sa stretávať aj naďalej, lebo nám bude chýbať vzájomný humor a podobný pohľad na svet.“ Spomína si Oľga Feldeková.

Nenechajte si ujsť  neopakovateľné  postrehy a vtipné komentáre v programe Sedem bez záruky! Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal a v miestnych pokladniach. Stretneme sa:

28. januára v Dome odborov Žiline,
29. januára v Dome kultúry v Trnave
23. februára v Dome umenia v Piešťanoch
24. februára v Aule Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre

Zdroj: Propaganda House s.r.o.