SCHODY IDÚ NA TURNÉ

Kapela Schody oznámila dlho očakávané turné pri príležitosti vydania ich najnovšieho albumu „Nejasné Príbehy“. Turné odštartuje 9.2.2024 v Country House v Hronci a sľubuje kvalitný zážitok pre fanúšikov aj pre všetkých hudobných nadšencov.

Ešte stále pomerne čerstvo zo štúdia sú Schody pripravené so svojím albumom vyraziť na cesty a podeliť sa o svoje nové dielo so svetom. Album „Nejasné Príbehy“ predstavuje evolúciu kapely, pričom spája ich charakteristický zvuk s inovatívnymi prvkami, ktoré posúvajú hranice nielen blues-rockovej hudby.

Turné zavedie kapelu Schody na rôzne miesta na Slovensku a v Česku, a dopraje fanúšikom dynamické vystúpenie, ktoré zahŕňa pestrú diskografiu kapely, vrátane skladieb z nového albumu, ktoré sa medzi poslucháčmi stali obľúbenými veľmi rýchlo. Návštevníci koncertu môžu očakávať energiu, silné vokály, nákazlivé riffy a kvalitu, ktorá definuje kapelu Schody už niekoľko rokov. 

„Do vytvorenia albumu sme naliali svoje srdcia a dušu a teraz sa nevieme dočkať, kedy ho uvedieme do života na pódiu,“ hovorí Juraj Jamrich, spevák kapely Schody. „Toto turné je viac ako koncert; je to zážitok, o ktorý sa chceme podeliť s našimi fanúšikmi, starými aj novými.“

Termíny koncertov: 
9.2.2024 – Hronec – Country House
10.2.2024 – Nové Zámky – Hollywood Bar
2.3.2024 – Brno – U Kouřícího Králíka
15.3.2024 – Velký Osek – U vypíchlýho voka
16.3.2024  – Praha (Vysočany)  – Modrá vopice
23.3.2024 – Banská Štiavnica – Ruin Bar 
29.3.2024 – Dubnica nad Váhom – Klub u Tuláka
30.3.2024 – Banská Bystrica – Hogo Fogo

Hudobná zostava na turné: Juraj Jamrich – spev, Rastislav Kašiar – gitara, Ivan Šufliarsky – basová gitara, Buko Walrus – klávesy, Andie Debnár – bicie nástroje.

TS: Paula Jamrichová a PJ SOUND STUDIO