Rytmus – Fenomén: 16. decembra v Bovycentre v Brne!

Letos před koncem roku se mají Brňané na co tìšit! Poklidnou předvánoční atmosféru totiž  rozčeří slovenský raper Rytmus, který se sem chystá se show ke svému novému albu Fenomén. V poslední dobì jako jeden ze čtyř porotcù druhé řady hudební talentové soutìže Česko Slovenská SuperStar byl pro jedny ztìlesnìním arogance a samolibosti, pro druhé osobností, která se nebojí říct, co si myslí. Do Brna přijede spolu s pùvabnou zpìvačkou Tinou, moderátorkou zmínìné soutìže, a se svým kamarádem raperem Ego.

Rytmus

Rytmus (vl.jménem Patrik Vrbovský) pùsobí na hiphopové scénì od roku 1992, ale od té doby vzrostla jeho popularita do rozmìrù popstar. Bìhem své kariéry spolupracoval s nìkolika skupinami a jednu vlastní také založil (s kapelou Kontrafakt má na kontì 3 CD, DVD a řadu videoklipù). Na sólové dráze vydal 3 CD, z nichž jmenujme např. velmi úspìšné album Kral z roku 2009 – deska získala za jeden den platinový status za více než 6000 prodaných kopií.

Tina

Mezi jeho nejvìtší hity patří písnì „Zlatokopky“ (ve videoklipu hraje Agáta Hanychová), kontroverzní skladba „Jebe“, dále „Verejný nepriatel“, „Party DJ“ ve spolupráci s Darou Rolins, „Ženy víno spev“ s DJ Orionem, nebo v radiovém éteru masivnì hraná píseň „Príbeh“ se zpìvačkou Tinou, která bodovala v českých i slovenských žebříčcích. Píseň „Všetko má svoj konec“ předvedli Rytmus, Tina a Ego naživo v soutìži Miss 2010. Rytmus si také zahrál ve dvou filmech.

EGO

Na brnìnském koncertu Rytmus předvede nejen show k novému albu Fenomén, ale také svoje nejvìtší hity – tedy Best Of. V prùbìhu večera s ním na podiu vystoupí nejen Tina a raper Ego, ale také celá plejáda dalších velkých pop/rnb hvìzd – ty však budou odtajnìny pozdìji.

Předprodej vstupenek probíhá v sítích Ticketportal, Ticketpro, Ticketart a Ticketstream. Cena začíná na 350,-, ale bude se postupnì zvyšovat. K dispozici je také omezené množství 80 ks VIP vstupenek za 990,-.

RYTMUS – Fenomén + Best Of
Rytmus & Tina a hosté
16. 12. 2011 Bobycentrum Brno
Infolinka: 541 240 623

Zdroj : Kateřina Červinková
Publikoval: Redakcia GREGI.NET