ROCKERSKÁ DIVA JE SPÄŤ! LERA SKLADBOU „BURN“ OHLÁSILA NADUPANÝ ALBUM, KTORÝ VYJDE EŠTE TENTO ROK!

Len nedávno ohlásila svoj návrat jediná, ženská, slovenská rockerka LeRa skladbou  „The way of the Champion“, kde sa hlavnej úlohy zhostil prvý šampión Oktagon výzvy a MMA zápasník, Gábor Boráros.  Tentokrát však skladbou „BURN“ ohlásila 2 veľké hudobné udalosti!

Nežná blondýnka LeRa po dlhej dobe hlása návrat k svojím rockerským koreňom! A že to ohlásila tak ako sa patrí, takmer pri natáčaní skladby „Burn“ skoro podpálila kostol. Prvou pozitívnou správou pre všetkých rocku-dychtivých je, že LeRa touto skladbou ohlásila názov albumu, ktorý pokrstí už v septembri tohto roku! „Som nesmierne šťastná, že som konečne vo svojom živle a že už 10.9. vyjde môj album „Bird’s Eye View“, ktorý je naozaj veľmi -veľmi osobný a rockový“,  oznamuje nadšene LeRa.

Song „Burn“,  už len názov hovorí o tom, že pôjde o pekelnú skladbu, ktorá je nielen chytľavá, ale na tento žáner má aj zapamätateľný refrén so zaujímavým hudobným aranžmán a silným hlasom speváčky. V energickej skladbe LeRa páli mosty, odpútava sa od očakávaní a všetkým dáva jasne najavo, že limity pre ňu neexistujú. K piesni natočila aj vizuálne silný videoklip, v ktorom dominujú ohne, energická kapela, zaujímavé efekty a výnimočný styling speváčky, ktorý ju zadefinoval ako sexy rockovú kráľovnú.

„Pesničku Burn som si vybrala ako v poradí ďalší singel z môjho pripravovaného albumu, pretože je pre mňa najkomplexnejší. Každý si v nej môže nájsť niečo inšpiratívne, niečo, čo ho nakopne alebo budem aj nesmierne rada, keď si ju ľudia pôjdu aj textovo“, hovorí rockerka. Skladba dostala aj svoj prepracovaný vizuál, o ktorý sa postaral Marco Prochádzka, ktorý sa natáčal v kostole Klarisiek v centre Bratislavy. LeRa sa v klipe objaví v štyroch zaujímavých stylingoch, o ktoré sa postaral známy vizážista a hairstylista Tomáš Tomšík, spolu s dizajnérkou Rebeccou Justh, ktorá pre rockerku vytvorila sexy, no zároveň drsné šaty a Igor Slovák, ktorý sa okrem ohňových efektov vo videoklipe postaral tiež o kráľovské šaty a exkluzívnu korunku, ktorú fanúšikovia tohto štýlu a dizajnu poznajú pod značkou Hysteria Machine.

Model Peter Szabó, si zahral drsného a veľmi rázneho muža, od ktorého sa LeRa v klipe chce navždy odpútať, preto aj plamene vyjadrujú vášeň speváčky, ktoré sa snaží uhasiť.

„Veľkou výzvou bolo natáčanie videoklipu, v ktorom som mohla predviesť úžasný styling, vďaka ktorému som sa naozaj cítila ako kráľovná ohňa. Ale nebolo to jednoduché, pretože na natáčaní bolo naozaj horúco. Všade ohne, popol, dym. V jednej scéne mi skoro zhoreli prsty na rukách,“ smeje sa LeRa. Autorom textu a hudby je Ivan Matúš. O hudobnú produkciu sa postaral LeRin dvorný hudobný producent Matúš Ferko v Content Studiu v Bratislave.

Na bicích hrá Laco Kováč, gitary nahrával Tomo Michalčák a violončelo Slavomír Repaský. Pesnička je druhou v poradí na albume „Bird’s Eye View,“ na ktorom sa nachádza desať skladieb a okrem iného ma LeRa novinku, o ktorú sa podelí pri krste nového albumu, ale naša jedina, ženská rockerka mieri do zahraničného labelu, s ktorou spolupracuje aj Apocalyptica.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lera_music/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/leramusicofficial

Zdroj: PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ/RUKA HORE