Red Bull Illume Image Quest 2021: Prestížna fotografická súťaž hľadá aj tento rok najlepšie zábery z celého sveta.

Red Bull Illume Image Quest spustil už svoj 6. ročník a 50-členná porota plná renomovaných expertov je opäť na love tých najlepších športových a dobrodružných záberov. Máte také vo vašom portfóliu? Tak ich ukážte svetu!

Denis Klero – Red Bull Illume

Do súťaže sa môžete prihlásiť do 31. júla 2021 na webe redbullillume.com. Nerozhoduje, či ste profesionál alebo amatér. Tento rok je k dispozícii až desať kategórií a nechýba ani obľúbená kategória Best of Instagram, v ktorej za statické aj pohyblivé snímky hlasuje každý mesiac verejnosť. Ak medzi vaše superschopnosti patrí kreativita a zachytávanie špeciálnych momentov objektívom fotoaparátu a nechýba vám ani láska k dobrodružstvu, tak by ste rozhodne nad svojím zapojením nemali váhať. Registrácia je spustená od začiatku marca, je zadarmo a na prípadnú realizáciu foto-projektov snov, ktoré plánujete, máte ešte stále pár týždňov. Podrobnejšie informácie o jednotlivých kategóriách nájdete aj v článku na webe redbull.sk.

Ben Thouard – Red Bull Illume

INŠPIRÁCIA PRE FOTOGRAFOV, POTEŠENIE PRE DOBRODRUHOV 

Pozrite si výber 50 najlepších záberov, ktoré vás prenesú na tie najkrajšie prírodné miesta na svete – pod hladinou aj vo vzduchu, na horách aj v parkoch, v každom ročnom období. Potešte svoju dušu prahnúcu po cestovaní a dobrodružstve, súťažiaci z Red Bull Illume sú zárukou kvality.

Alexander Wick – Red Bull Illume

V roku 2019 Red Bull Illume zaregistroval rekordných 59 551 súťažných príspevkov. Celkovým víťazom sa stal Ben Thouard, fotograf žijúci na ostrove Tahiti, ktorý sa špecializuje na oceán, surfing a iné vodné športy.

Zdroj: Red Bull