Dokument Krtek Money Life zachycuje život a práci v labelu Milion+.

Rapový label Milion+ vydal dokument k loňské úspěšné KML tour. Exkluzivně v něm odhaluje nejen dění v zákulisí či na stagi vyprodaných venues, ale i vzájemné vztahy nesourodých osobností labelu a ukazuje, co je drží pohromadě. Sledujte Krtek Money Life dokument na webu redbull.cz/kml.  

Milion+_Krtek_Money_Life_Documentary_foto_Filip_Poreba_RedBullContentPool

Dokument Krtek Money Life mapuje nejen vznik a tour okolo labelového alba KML, ale zároveň se jedná o první dokument, který představuje fungování labelu Milion+ a jeho členů. Ti prozrazují, co je svedlo dohromady, jak vznikl samotný název Krtek Money Life, svěřují se se zážitky z tour a s atmosférou na jednotlivých koncertech, které byly všechny vyprodány.  

„KML je společná deska celého labelu, tedy deseti interpretů, kteří jeli společnou tour. V tom byla tahle show jedinečná,“shrnuje unikátní počin v československém hudebním prostoru Andreas Gold. S tímhle na první pohled šíleným nápadem přišel Yzomandias, vůdčí osobnost celého labelu: „Řekl jsem klukům, že jestli tohle album vyjde, tak všichni pojedeme na tour, kterou tady nikdo nikdy nejel, prostě v deseti lidech na jedný stagi.

Milion+_Krtek_Money_Life_Documentary_2_foto_Kubo_Krizo_RedBullContentPool

Za vznikem dokumentu stojí Red Bull a dvojice filmařů Michal „Boodya“ Budinský a Štěpán Svoboda, a vystupují v něm všichni členové z Milion+, kteří tour KML v roce 2019 jeli – Yzomandias, Nik Tendo, Karlo, Hasan, Robin Zoot, Jickson, Decky, Koky, Konex, Kamil Hoffmann, JS, Tkeej a Andreas Gold. Úspěch celé tour jednoznačně shrnul Jickson: „Nebyl vůbec žádnej neřešitelnej problém, protože u nás slovo nejdeje zakázané.“

Nahlédněte do zákulisí nejprogresivnějšího rapového labelu v České republice. Sledujte Krtek Money Life dokument na webu redbull.cz/kml.

Zdroj: Reb Bull