RAP na Lúkach vol.13 – freestyle battle

S radosťou vám oznamujeme, že 25. januára 2019 odpálime trinásty diel RAPu na Lúkach v kolíske slovenského hip hopu, v Dome kultúry Lúky. Freestyle je štýl rapu, bez alebo s beatom, kde rapové texty sú improvizované.

Dvaja freestyleri stojaci oproti sebe. Freestyler má na prezentáciu 45 sekundový vstup. Finalisti sa prejavia v časovom limite 1 minúta 30 sekúnd.

Freestyle Battle bude sprevádzať live band The Den a Ajvy The Beatmaker, očakávajte riadnu dávku inštrumentálného hip hopu.

porota:
Bitman
DJ MikroMan
Miky Mora

>3x víťazi – 3x ceny

sprevádzač:
Oliver Olčo Kopecký

info pre freestylerov:

Registrácia prebieha dopredu – osobným stretnutím, telefonickým kontaktom – Martin Alessio Lavorato: +421 903 442 673, alebo na mail: dkl@kzp.sk

v nasledujúcej forme:

  • _meno + pseudonym
  • _info o freestylerovi (pár riadkov o sebe)
  • _mesto odkiaľ pochádza
  • _telefónne číslo + mail

Registračný poplatok pre freestylerov sú 3€. Freestyleri vstup neplatia, budú vypísaní na bráne formou „guest listu“.

Deadline registrácie je 24.01.2019 do 00:00.
Maximálny počet účastníkov je 16x.

Upozornenie – neprihlasujte sa, pokiaľ viete, že nebudete môcť prísť – zbytočne to komplikujete organizátorom. Nedávajte si načas, registrácia na mieste nie je možná. Práva a zmena programu vyhradené.

Homo homini ovis…

Niečo o porotcoch:

Bitman – Igor Tóth (1989) alias Bitman pochádza z Bratislavy. Rapu sa začal venovať od roku 2002. Začínal so štýlom beatbox, z čoho je odvedený jeho pseudonym. Cez freestyle prechádza k textom a zvukovým záznamom. Vychádza z formácie D6 ANS. V súčasnosti spolupracuje so Strapom či Ortodoxom. Je jeden z najrýchlejšie rapujúcich raperov na Slovensku.

https://www.facebook.com/bitmanshaolin/
https://www.youtube.com/channel/UCRpPUzJhCBOyuyOzU_1pfvg

DJ MikroMan – Michal Mikuška (1992) alias DJ MikroMan sa venuje hudbe od roku 2004. Zaoberá sa produkciou, DJingom – scratch-ingu, nahrávaniu, mixáži a masteringu. V roku 2009 produkuje prvú pieseň Kadyšon – Takto je to. Začína pôsobiť v skupine Kontrola Stavu, s ktorou vydávajú prvé EP Kontrola Stavu – Maj sa na pozore. Prvé koncerty odohrá v Dome kultúry Lúky. Od roku 2010 pôsobí vo formácii Hudba Zdola, spolupracuje s repermi Agresívne Oko, či Moloch Vlavo. Hráva skupinám ako Úplný Konec, D6 ANS. V roku 2014 koncertuje so skupinou Druhá Strana. Vytvára príbehový videoklip (Tomáš Jedno & DJ MikroMan – Deň ako každý iný). Od roku 2011 začína spolupracovať s Bitmanom. V roku 2014 založil skupinu 5R (Palky, Pek, Deviant, Prevrat Poet a DJ MikroMan). Vydávajú debutový album 5R – Potomok Rodu (2015). Vzniká ďalšia príbehová pieseň Prerod (2016). V roku 2018 vychádza spoločný album s Palkym Údolie Kráľov, kde vystupuje viacero hostí (Kali, Slipo, Miky Mora, Moloch Vlavo, Majself, Plexo a i.). DJ MikroMan spolupracuje so známymi menami zo slovenskej scény (Druhá Strana, Separ, Kali, Gramo Rokkaz, Plexo,…). Vytvára skreče do hudieb rôznych SK/CZ producentov (DJ Wich, Peter Pann, Abe, Smart, Mugis, Deryck,…). Momentálne má DJ MikroMan na svojom konte najviac skrečových spoluprác spomedzi všetkých DJov na Slovensku.

https://www.facebook.com/DjMikroMan5R/
https://www.youtube.com/user/djmikroman

Miky Mora – Martin Mikuláš (1982) alias Miky Mora je slovenský raper pochádzajúci z Bratislavy. V roku 1998 založil s raperom Moloch Vlavo formáciu Druhá Strana. Počas jej existencie začal rapovať aj sám, ale aj vo featuringu s Rytmusom, Slipom, Čistychovom a i. Hosťoval na albumoch slovenských raperov a zoskupení ako Čistychov, Drvivá Menšina, Zverina, AMO alebo Rytmus. V roku 2007 získali jeho dva albumy Moraton (2006) a D.u.o (2007) ocenenie zlatej platne. Druhý sólový album nesie názov 20.08 (2008). V roku 2012 vydáva spoločne s producentom Petrom Pannom EP Rap vol. 1 a o rok neskôr vychádza album Rap vol. 2., na ktorom sa ako hosť mimo iných objavuje aj raper Momo. V roku 2014 sa vracia Druhá Strana a vydáva album Synusojda. Tretí sólový album Miky Mora Diktátor (2015) vyšiel pod vlastnou značkou Druha Strana s. r. o. Je majiteľom nahrávacieho štúdia 100ka a labelu Dirty Sound/Druha strana s.r.o.

https://www.facebook.com/Miky-Mora-Official-FanPage-269222…/
https://www.youtube.com/channel/UCljDf0rCsonOEA6N3zrkjRQ

The Den live band – The Den Komunita je Hip Hop Live band v prevedení basa, gitara, bicie a 3x MCs. Netradičné hip hopové zoskupenie hudobníkov ovplyvnených rôznymi hudobnými žánrami ako blues, swing, reggae, funk a alternatívne žánre.

https://www.facebook.com/thedenkomunita/

Ajvy The Beatmaker – Ajvy je hip-hopový producent z Bernolákova. Jeho primárnou činnosťou je tvorba podmazov pre MCs. Inšpiruje sa old school hip-hopom, soulom, rnb. Based on classic rap/hip hop style beats. Ajvy assembled to deliver quality products to the music industry. He creates sound that will revolutionize any music project and take the work to the next level.

https://www.facebook.com/AjvyMusic/
https://ajvy.blogspot.sk/

RAP na Lúkach vol.13
dátum_ piatok 25.01.2019
čas_       19:30
miesto_ Dom kultúry Lúky, Vígľašská 1, 851 07 Bratislava
vstup_   3 eur
event_   https://www.facebook.com/events/274069093249199/
bus_       zastávka Lúčanka – 59, 92, 95, 98, 99 / zastávka Vyšehradská – 93

Zdroj: TS