RAKOVICKY vás v novinke  “Kým si so mnou” zavedie na letný roadtrip Malorkou

Po úspešných singloch Ghost Town a Don´t Stop Me sa RAKOVICKY odvážne púšťa do slovenčiny. Najnovší hit “Kým si so mnou” vám v exkluzívnom videoklipe dodá esenciu slnečných dní z exotickej Malorky.

Slovenská hudobná scéna sa obohatila o pôsobivý singel Mareka Rakovického. Najnovší hit „Kým si so mnou“ je vyjadrením osobných pocitov a hľadania porozumenia v súčasných medziľudských vzťahoch.

“Je to pozitívne ladená skladba, ktorú si chcete púšťať v kabriolete pri mori. Je o žití v prítomnosti s niekým, s kým vám je dobre. Je o vďačnosti za to, čo máte, a vážení si druhých ľudí. Je o vnútornom vyrovnaní sa so situáciami, ktoré zažívate,” dodáva Marek.

Vizuál vznikol na cestách slnečnou Malorkou a postaral sa oň kameraman Marián Ontko. “Poňali sme to ako spoločný roadtrip. Klip sme natočili filmovou kamerou SUPER8, ktorá svojim charakterom podporila nostalgickú atmosféru pesničky.” komentuje natáčanie spolu skladateľ a producent piesne Oliver Fillner, ktorý sa takisto objavuje vo videoklipe.

Súčasťou vizuálu je aj talentovaná choreografka a tanečníčka Lus Juklová, ktorá dodáva klipu jemnosť a šarm

Text a melódia skladby tvoria univerzálny príbeh, ktorý je ľahko identifikovateľný pre milovníkov slovenskej hudby. RAKOVICKY touto skladbou a vizuálnym príbehom potvrdzuje vyspelosť a schopnosť dotknúť sa sŕdc poslucháčov.

Pridajte si skladbu „Kým si so mnou“ do svojich playlistov a objavte ďalšiu kapitolu v umeleckej kariére projektu RAKOVICKY.

TS