Rakovicky – nový singel Ghost Town

Marek Rakovický, producent, sólový spevák a leader kapely Rakovicky prichádza s novým singlom Ghost Town, ktorý vás vtiahne do jesenného sentimentu, upúta podmanivými vokálmi, nadčasovým textom a hymnickou náladou, všetko zdieľne LVGNC štúdia. Spoločne so singlom vychádza aj videoklip, na ktorý sa môžete tešiť už 21.10.

Nádych jesennej melanchólie

Za kratšou pauzou hudobného zoskupenia Mareka Rakovického stojı́ predovšetkým vyťaženosť jeho nahrávaciehoštúdia a hudobná produkcia ďalšı́ch slovenských a českých umelcov. Aktuálne pracuje aj na debutovom albume Adama Pavlovčina (pozn. ADONXS), nových skladbách Davida Kollera, či talentovanej Tamary Kramar a Diany Kovaľovej. Hudobnı́ci využili všetok zvyšný voľný čas na tvorbu vlastných piesnı́ a s nádychom jesennej melanchólie sa tento razprezentujú nápaditým singlom Ghost Town, v ktorom zaznie aj hlas speváka ADONXS. O mastering sa postaral Dave Kutch, ktorý spolupracuje s umelcami ako The Weeknd a Billie Eilish.

Spoločne so skladbou prichádza aj videoklip Ghost Town, o ktorý sa postarali kameraman Marek Moučka a režisérMikuláš Krišpı́n Iždinský zo spoločnosti izdo.Zilms. Videoklip priam dýcha štúdiovou atmosférou – natáčal sa priamo v autentickom prostredı́ LVGNC Studios.

Producent Oliver Fillner poukazuje v skladbe na vysoké tempo dnešnej doby a vyzdvihuje dôležitosť blı́zkych vzťahov: „Skladba Ghost Town naznačuje, že v tomto hektickom období treba raz za čas spomaliť. Takisto upozorňuje, ženevenujeme dostatočnú pozornosť osobám, na ktorých nám najviac záleží. Takto sme ladili celý koncept odnápadu až po text. Zapojili sme viac gitarových nástrojov, nakombinovali zaujímavé farby spevov, a pracovali smeaj na novom zvuku.!

Zdroj: TS