Puding pani Elvisovej zverejnili video k novému singlu Pod Paplón.

Dva roky od vydania Tektonickej Platne prichádza PPE s novým singlom Pod paplón, ku ktorému kapela záaroveň natočila a zverejnila videoklip.  Skupina si na ňom zopakovala spoluprácu s Martinou Slovákovou – autorkou videoklipov ku skladbám Gramatika, Ďobkanie či Astoria.

“Nová pieseň vznikla veľmi rýchlo, začali sme ju písať v januári tohto roku a koncom mesiaca sme ju mali už skoro celú hotovú. Dúfam, že v podobnom tempe sa nám podarí nahrať aj ďalšie skladby, aby sme mohli čím skôr vydať nové EP, alebo album a vyraziť na turné. “ prezrádza Pino z Pudingu.

O mix a mastering sa postaral Marek Rakovický a vizuálnu časť pesničky kapela zverila do rúk Martine Slovákovej, s ktorou už spolupracovali na videách ku skladbám z albumu Pí. Vo videu účinkujú tanečníčky zo SND a tiež samotná kapela premietaná na speváčku Slivku.

“Video vznikalo postupne a pasáž s dievčatami v posteli bola natáčaná bez nás, keďže sme práve niekde hrali a nestíhali sme byť pri tom. Maťa nám však priebežne posielala fotky z natáčania, ktoré nás vždy veľmi potešili.” – hovorí Pino.

Skladba je prvou predzvesťou nového materiálu a kapela ju už hráva naživo na svojich koncertoch. Najbližšie môžete Puding pani Elvisovej vidieť v máji na akcii Bažant na Mlynoch, či na festival Cityfest v Piešťanoch.

www.ppe.sk
https://www.facebook.com/PudingPaniElvisovej/

Zdroj: PPE