Prigl Open Air predstavuje headlinerov – Spartaque.

Zatímco jeho vrstevníci na ulici nakopávali míč, on seděl doma za počítačem a učil se pracovat s hudebními programy. Zlom nastal v roce 2005, kdy se mladý Vitaliy přihlásil do soutěže „Jeans DJ Parade“.

Dostal tak možnost zahrát si v Charkově před třicetitisícovým davem a celkově se umístil na druhém místě. Tento moment odstartoval jeho kariéru, dostal možnost stát se rezidentním DJem v jednom z nejznámějších undergroundových klubů právě v Charkově s názvem Maska. V roce 2007 si ho všiml label Virus Music a měl tak možnost zahrát si na slavném mezinárodním festivalu Global Gathering na Ukrajině. Jeho vystoupení mělo výborné ohlasy a DJ Spartaque se tak stěhuje do hlavního města Kyjeva a zároveň odjíždí na turné po celé Ukrajině.

V roce 2008 dosahuje v anketě na topdj.ua na 3. místo v kategorii „nejlepší ukrajinský DJ“. Zato v kategorii „nejlepší track“ dosáhl jeho „Zefir“ na první místo. V roce 2009 ankety ovládl, když dosáhl na první místo mezi DJs, jeho radio show na KissFM byla zvolena za nejlepší a jeho dva tracky obsadily první a druhé místo. A takový úspěch měl samozřejmě maximální ohlasy. Začal spolupracovat s DJs jako Slava Flash nebo Egor Boss. Právě s posledně jmenovaným vytvořili projekt „Twenty Ten“, který je známý díky úspěšným večírkům v kyjevském klubu Forsage.

V současné době je Spartaque jasná ukrajinská jednička. Nejen, že vydává na mnoha prestižních labelech (1605, Italo Business, Toolroom), ale také vede svůj vlastní – „I Am Techno Records“. Ten pravidelně přináší to nejlepší z komerčního techno soundu – vydávali zde třeba Eric Sneo, Axel Karakasis nebo Baltazar & JackRock. Minulý rok pak Spartaque vydal track „Razor“, který se stal jeho velkou hymnou a lámal rekordy v prodejnosti. Pokud se chcete vydat na nekompromisní ukrajinskou jízdu, jak jí umí jen na východě, Spartaque je tím pravým průvodcem.

Spartaque vystoupí 31. srpna na Prigl Open Air.
https://www.facebook.com/events/575251429205532

Vstupenky:
INDIES Shop (Poštovská 2, Brno)
Tee-Pee (Přístavní, Brno)
SMS Ticket – https://goo.gl/AVK5EB (platba kartou)

POZOR! Do 15. srpna seženete vstupenku za pouhých 199,- 

spartaque2

Zdroj: Organizátor