Prigl Open Air predstavuje headlinerov: Ladida.

Když se v Česku řekne Ladida, každý ví, o koho se jedná. Linda je jedna z nejznámějších českých DJek. V posledních několika letech si párty hodně vybírá a proto je její vystoupení pro každého o to zajímavější.

Začínala jako modelka, ale dlouho jí to nevydrželo. V roce 1995 se seznámila s majiteli obchodu Delirium Records v Zürichu a i díky tomu si mohla jako jedna z prvních Češek stoupnout před publikum za gramofony. Hned na začátku kariéry měla to štěstí zahrát si po boku velkých hvězd jako jsou třeba Carl Cox, Jeff Mills, Westbam nebo Marusha.

V roce 1996 vystoupila jako první Česka na slavné dortmundské Mayday. O dvanáct měsíců později ji německý magazín Frontpage označil jako nejlepší mezinárodní mladou DJku. V té době byla na úplném vrcholu, zahrála si i na berlínské Loveparade – největší technopárty světa.

Zmiňme ještě, že jako jediná Češka namixovala podcast pro Crise Liebinga, který si stále můžete poslechnout na clr.net. Vydala taky dvě alba a zahrála si v řadě zajímavých destinací – od Japonska po USA. Aktuálně již 8 let miluje minimal a z hraní ubrala. Rodina je na prvním místě. Proto jsou její hraní o to pestřejší a zajímavější a byla by škoda si je nechat ujít. Třeba už to v sobotu na Prigl Open Air v Brně.

Ladida vystoupí 31. srpna na Prigl Open Air. FB událost

Vstupenky:
INDIES Shop (Poštovská 2, Brno), Tee-Pee (Přístavní, Brno)
SMS Ticket – https://goo.gl/AVK5EB (platba kartou)
Do 30. srpna seženete vstupenku za 299,-

Zdroj: Prigl Open Air