Pražské radio City 93,7 FM opäť oblieka Prahu!

Také letos se rozhodl tým radia City 93,7 FM obléknout všechny slečny, paní, dámy a ladies, a to samozřejmě podle nejnovějších podzimních trendů.

Společně se svou kamarádkou můžou posluchačky vyhrát značkové oblečení s.Oliver od radia City, každá za 2.000 Kč. Je tedy nejvyšší čas přemýšlet, které vaše přítelkyně se nenechají nikdy ve štychu, chodí spolu nakupovat, na kafe a řeší společné strasti. Právě takové budou v soutěži radia City potřeba, aby se mohly zúčastnit exklusivního V.I.P. night shoppingu, kdy si každá odnese krásné oblečení značky s.Oliver a zažije báječný večer ve hvězdném stylu.

Slavnostní V.I.P. night shopping nebude jen o trendy oblečení, ale dámám se budou věnovat i profesionální vizážisté, kteří výherkyně na místě nalíčí a poradí jak vypadat na podzim co nejlépe. Při nákupech poradí i stylisté a všichni moderátoři radia City 93,7 FM budou dolévat bublinky a vytvářet příjemnou společnost. Na místě budou i fotografové z partnerského časopisu Glanc a možná najdou mezi výherkyněmi tu, která se objeví v novém outfitu jako modelka v dalším čísle Glancu. Na všechny čekají i další malé dárky, které každou ženu zaručeně potěší nebo vystoupení hudební hvězdy české scény.

A co pro nové oblečení budou muset posluchačky udělat?  Přihlásit sebe a svoji kamarádku prostřednictvím formuláře na webových stránkách radiocity.cz a pak od 8. října poslouchat pozorně vysílání a být na telefonu. Několikrát denně se přihlášených dam i jejich kamarádek budeme ptát, co právě dohrálo na radiu City 93,7 FM a pokud obě správně odpoví, uvidíme se s nimi na V.I.P. night shoppingu, který proběhne ve středu 1. listopadu v prodejně s.Oliver v Obchodním centru Chodov.

Pořadatelem hry Oblékáme Prahu 2012 jsou radio City 93,7 FM a s.Oliver, partnery hry jsou časopis Glanc a Frisco.

Zdroj: radio City 93,7 FM