Pražská prestavba H-D Street 750 postupuje do európskeho grand finále Battle of the Kings z 1.miesta.

Súťaž dealerských prestavieb Harley-Davidson Battle of the Kings sa chystá na veľké grand finále. To prebehne 11.júna vo francúzskom Biarritzu na legendárnej custom show Wheels & Waves a prestavba pražského dealerstva postupuje na show z 1. miesta, čiže s najvyšším počtom hlasov.

H-D Street 750_přestavba Praha

Vedľa prestavby modelu H-D Street 750 z dielne pražského dealerstva Harley-Davidson sa ďalej kvalifikovali ešte prestavby z Nórska, Cypru, Nemecka a Francúzska. Teraz už je všetko v rukách odbornej päť člennej poroty, ktorá je zložená zo zástupcov médií, majstrov v customizácii i samotných organizátorov Wheels & Waves, aby vybrali toho najlepšieho a korunovali európskeho Kráľa Customov.

Norsko

„Postup Prahy do grand finále a navyše z prvého miesta s najvyšším počtom hlasov vnímame ako obrovský úspech i dôkaz, že prestavba pražského dealerstva je skutočne unikátna a vyniká nápadom i kreativitou. Navyše v konkurencii tak vydarených prestavieb veľkých krajín ako Nemecko, Nórsko alebo Francúzsko, ide o vskutku takmer nečakaný úspech,“ hovorí Martin Heřmanský, Country Manager Harley-Davidson pre strednú a východnú Európu.

Německo

Prestavba pražského dealera sa tak stala u európskej verejnosti pomyselným víťazom. A či bude mať rovnaký názor aj odborná porota, to sa dozvieme už 11.júna, kedy sa uskutoční slávnostné vyhlásenie európskeho Kráľa Customov súťaže Battle of the Kings.

Francie

Harley-Davidson – Harley-Davidson Motor Company vyrába customi, cruisery a touringy. Ďalej ponúka kompletný rad motocyklových dielov, doplnkov a oblečenia značky Harley-Davidson. Pre viac informácií navštívte webové stránky Harley-Davidson na
www.harley-davidson.sk

Zdroj: Edo Kopček