Pozývame vás na BarCamp Bratislava 2016.

BarCamp je sieť otvorených konferencií po celom svete. Je to nekonferencia pre ľudí, ktorí majú chuť zdieľať a učiť sa nové veci v otvorenom prostredí. Príďte si vypočuť zaujímavé prednášky, zapojíť sa do diskusií a nájsť veľa nových kontaktov.

Stretneme sa 7. mája 2016 v Cvernovke v priestoroch Connect-u na Páričkovej 18 v Bratislave.

Ako to celé bude vyzerať?
BarCamp Bratislava 2016 bude prebiehať v dvoch prednáškových miestnostiach. Jedna prednášková miestnosť bude venovaná prednáškam o dizajne, marketingu, webe a technológiách a v druhej sa budeme baviť o životnom štýle – life hacking, stravovanie, šport, koníčky. Pozrite si aj videá z minulých ročníkov  BarCamp Bratislava.

Organizátorom podujatia je digitálna agentúra vibration s.r.o. v spolupráci s Connect.

Partnerom podujatia je platforma pre eshopy sellio.net a hlavným mediálnym partnerom je startupový komunitný portál StartItUp.

Návštevník sa môže tešiť na prednášky:

  • Petra Svobodu, CEO spoločnosti ShopSys vyvíjajúcej popredné české a slovenské e-shopy
  • Janky Chytráčkovej, mentorky úspešných žien, ktorá počas prednášky prezradí triky na to, ako sa vyprofilovať ako osoba, ktorá budí rešpekt a má status experta vo svojej profesii.
  • Taktiež zaujmavá bude moderovaná diskusia so zástupcami firiem venujúcich sa vývoju webov ohľadom ich skúseností s klientami. A mnohé iné…

Vstupenky sú dostupné za 10€ v predpredaji a 12€ na mieste. Momentálne hľadáme sponzorov, ktorí by chceli podporiť skvelú akciu, vzdelávanie a networking. Stále sa môžu prihlasovať rečníci so zaujímavými témami, ktoré chcú zdieľať s ostatnými.

BarCamp Bratislava začne 7. mája 2016 o 9:00 v priestoroch Connect v Bratislavskej

Cvernovke. Program bude prebiehať až do večerných hodín a ukončí sa afterpárty, kde budeme voľne diskutovať a baviť sa. Ďalšie info nájdete webe BarCamp Bratislava aj na facebooku.

barcamp

Zdroj: Vibartion