Barcamp Bratislava 2015 je za nami.

V sobotu 6.6.2015 sa uskutočnil po druhýkrát Barcamp Bratislava, ktorý spoluorganizovali vibration a connect coworking v Bratislave.

Počasie nám doprialo 30 stupňov a sály v connecte sa vyhriali ešte viac. Veľa sľúbených návštevníkov zvolilo kúpanie na jazerách oproti výmene know-how. Naživo je tá atmosféra o niečom inom, ale všetky prednášky budú dostupné čo nevidieť online ako videá na youtube, takže sa najnovšie informácie o marketingu, dizajne, či koníčkoch dostanú aj k vám.

Po prečítaní Vašich komentárov v spätnom dotazníku by sme chceli reagovať na Vaše postrehy.

– V connecte bolo teplo –  budúci ročník BarCampu bude na jar alebo na jeseň
– Vstupné – snažíme sa, aby mohol byť BarCamp zadarmo. Tentokrát sa nám, však, nepodarilo nájsť dosť sponzorov. Ak chcete BarCamp podporiť, ozvite sa nám.
– Výber prednášok – ďalší ročník znížime počet prednášok vyberať prednášky budete hlasovaním Vy.

1.

2

Oproti predchádzajúcemu BarCampu Bratislava sa o plynulejší priebeh postarali moderátori. Harmonogram sa mierne posunul kvôli predčasnému obedu, ale všetky prednášky sa úspešne odprezentovali.

3

4

Témy prednášok boli z rôznych oblastí a každý návštevník si mohol odniesť kopec zaujímavých informácií a inšpirácií.

5

6

Počas celého dňa prebiehala súťaž serverovka od Webglobe Yegon, v ktorej si silu udržať server hore vyskúšali obe pohlavia. Po vyhodnotení súťaže nasledovala tombola o naozaj hodnotné ceny.

8

Kto ostal na afterku, mohol ďalej networkovať pri dobrej hudbe od dja Wosu. Kto mal chuť mohol si naliať víno zdarma.

7

Tešíme sa na ďalšie pokračovanie a týmto by sme chceli poprosiť každého, kto by nám chcel s organizáciou pomôcť, nech sa nám ozve na email info@barcampbratislava.sk

Ďakujeme všetkým účastníkom, speakrom, sponzorom, connectu a všetkým, ktorí nám pomohli s organizáciou.

Zdroj: Tím Barcamp Bratislava