Pozývame vás na BarCamp Bratislava 2015.

BarCamp je (ne)konferencia pre ľudí, ktorí majú chuť zdieľať a učiť sa nové veci v otvorenom prostredí. BarCamp Bratislava nebude len o prednáškach, ale aj o diskusiách, workshopoch a interakcii prednášajúceho s publikom.

Otvorené stretnutie inšpiratívnych ľudí, ktorí sa chcú podeliť so svojimi nápadmi sa bude konať 6. júna 2015 v priestoroch Connect na Páričkovej 18 v Bratislave.

BarCamp Bratislava bude prebiehať v dvoch prednáškových miestnostiach. Jedna bude venovaná prednáškam o dizajne, marketingu, webe a technológiách a v druhej sa budú konať prednášky spojené s diskusiou o životnom štýle, zdraví, športe a zaujímavých koníčkoch. Tento rok pribudne aj miestnosť, kde budú prebiehať workshopy.

Organizátorom podujatia je digitálna agentúra vibration s.r.o. v spolupráci s Connect.

Partnerom BarCamp Bratislava je spoločnosť WEBGLOBE, systém pre eshopy sellio.net a mobilné a webové aplikácie reinto.cz.

Návštevník sa môže tešiť na prednášky Personal Branding – Spravte zo seba predajný artikel, Základy PPC, Pekné videá z malého mesta a ďalšie.

Vstupenku je možné kúpiť na https://barcampbratislava.sk/produkt/vstupenka-na-barcamp-bratislava-2015/

BarCamp Bratislava začne 6. júna 2015 o 9:00 v priestoroch Connect v Bratislavskej Cvernovke. Program bude prebiehať až do večerných hodín a ukončí sa after párty s kapelou UNISEX. Ďalšie info nájdete aj na facebooku.

logo-text

Zdroj: Vibration