Portless a Katarína Knechtová spolu zažijú Stmievanie!

Kapela Portless s frontmanom Kryštofom Michalom natočila duet s populárnou slovenskom speváčkou Katarínou Knechtovou. Nový singel Stmievanie bude zároveň titulnou piesňou vznikajúceho českého filmu Hodinový manžel.

Dva osobité, skvele súznejúce hlasy , spojené v jednom songu si tak budú môcť vychutnať nielen poslucháči rádií, ale aj filmoví diváci . Na produkcii piesne sa podieľal bubeník kapely Zbyněk Raušer , ktorý si k sebe prizval Jiřího Hutárka. Hudbu zložil René Rypara a o text sa podelili Kryštof Michal s Katarínou Knechtovou.

Katka Knechtová

Portless, ktorú vedľa Kryštofa Michala tvoria ďalší bývalí členovia skupiny Support Lesbiens – gitarista René Rypara , basgitarista Jan Daliba a bubeník Zbyněk Raušer, v nasledujúcich týždňoch čaká séria koncertov po celej republike. Priaznivci tejto novej kapely s celkom dlhou históriou sa tak môžu tešiť na pesničky ( nielen ) z debutového albumu New Ride v live prevedení. Väčšina koncertov je súčasťou obľúbeného letného kultúrneho festivalu České hrady.cz.

Portless02

Portless – aktuálne koncerty:
2. 5. Brno – Studentský Majáles
2. 5. Vyškov – Majáles
10. 5. Pardubice – Majáles
13. 6. Karviná
14. 6. Vrbno pod Pradědem
21. 6. Turnov
11. 7. Točník
18. 7. Švihov
25. 7. Kunětická hora
1. 8. Rožmberk
8. 8. Brno Veveří
15. 8. Hradec nad Moravici
16. 8. Aš
22. 8. Bezděz
29. 8. Bouzov

Viac informácií na: www.portless.cz

Zdroj: 2media.cz, s.r.o.