Xindl X natočil titulnú pieseň k novému seriálu Policie Hvar. Singel Si zabil, kámo s ním naspievala Katarína Knechtová

Chorvátsko. Dovolenková destinácia státisícov českých i slovenských turistov, ktorí sem jazdia za morom, horami, pamiatkami, zábavou i uvoľnením. Vraždy ale dovolenku nemajú. Michal (Jakub Štáfek) a Ivana (Alžbeta Ferencová, aka ZEA) spolu s ostatnými kolegami musia spoločne napraviť porušenú harmóniu slnečného ostrova. Pravidlo je jasné. Česká mŕtvola, český hlavný vyšetrovateľ. A naopak. Vďaka živému, špecifickému prázdninovému organizmu sa stanú súčasťou niekoľkých zábavných až bizarných komunít. To je v kocke nový, komediálny krimi seriál TV Nova s názvom Polícia Hvar, v ktorom si po boku hviezdneho obsadenia strihol rolu aj Ondřej Ládek známy ako Xindl X. Ten si zahral sám seba v epizódnej úlohe prvého dielu. Predovšetkým ale spolu s J.Várou a J.Lenzom zložil titulnú pieseň seriálu Si Zabil, kámo. K tej vznikol videoklip, ktorý mal premiéru pred uvedením druhého dielu a už teraz je na na YouTube. Polícia Hvar vysiela TV Nova každú nedeľu o 20:20.

„Keď nám Xindl X kývol na hereckú príležitosť zahrať si trochu sám seba, napadlo mi osloviť ho, aby zložil k seriálu titulnú pieseň,“ hovorí kreatívny producent David Musil. „Vedeli sme, že chceme československý duet s pohodovou prázdninovou atmosférou. To sa podarilo, pretože kto si pesničku vypočuje, nedostane ju z hlavy,“ dopĺňa. K skvelému výsledku prispela aj speváčka Katarína Knechtová, ktorá s Xindlom X spieva slovenskú časť pesničky. „Rovnako ako funguje chémia ústrednej dvojice seriálu, pripadalo mi, že si Katarína aj Xindl X pri natáčaní sadli úplne rovnako. Dokázali tak preniesť do hudobného klipu potrebnú energiu,“ uzatvára Musil. „Veľmi ma potešilo, že si Ondřej vybral na spoluprácu práve mňa. Po vypočutí piesne som hneď súhlasila a následne nahrala svoje časti v mojom rodnom štúdiu v Prešove. Vtipné je, že sme sa spolu s Ondřejom a aj jeho producentom stretli až pri natáčaní videoklipu a keďže máme všetci myslím celkom dobrý zmysel pre humor, veľa sme sa spolu nasmiali a navzájom zblížili,“ dodáva speváčka Katarína Knechtová.

„Scenár seriálu si ma hneď získal. Navyše, ako dieťa som chcel byť hercom, takže som si hovoril, že tú rolu musím vziať, pretože to dlhujem svojmu desaťročnému ja. Natáčanie bolo náročné, ale zároveň to bola veľmi zábavná skúsenosť. A kto vie, možno nebola posledná,“ dodáva Ondřej Ládek a pozýva fanúšikov na počúvanie nového singla Si Zabil, kámo aj k sledovaniu seriálu Policie Hvar. 

Xindl X – Si zabil, kámo ft. Katarína Knechtová
STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.facebook.com/xindlxofficial
www.instagram.com/xindlxofficial/
www.instagram.com/katarinaknechtovaofficial

Zdroj: TS