Pomôžte Jožkovi Bérešovi st. so štartom na AUTOslide 2013!

Jožko Béreš st. sa stal za históriu motoristického podujatia AUTOslide neodmysliteľnou súčasťou štartovej listiny. Každý rok pre fanúšikov pripravil svoje pretekárske vozidlo tak, aby bojoval o čo najvyššie priečky.

Avšak nakoľko situácia v motoristickom športe na Slovensku je veľmi zlá, tento rok nemá Jožko dostatočné množstvo financii, aby sa opätovne mohol postaviť na štart pred jeho fanúšikov. Preto sme sa rozhodli podporiť Jožka Béreša st. a vyhlásili sme zbierku pod názvom „Jožko na štart“.  Každé jedno EURO, ktoré dorazí na účet Bérešovcov bude použité na prípravu auta, s ktorým by Jožko Béreš st. mohol stáť pred svojimi fanúšikmi a fanúšikmi AUTOslide 6.1.2013 v Žarnovici a bojovať o titul na jubilejnom 10. ročníku tohto podujatia.

Jožko už nemal v úmysle auto postaviť, nakoľko mu to zlá finančná situácia nedovolovala, ale kvôli svojim fanúšikom a aj výsledkom ankety, ktorá je na stránke www.autoslide.sk sa pokúsime spoločnými silami urobiť všetko preto, aby na desiatom ročníku táto legenda slovenskej rally nechýbala. Jožko je veľká ikona slovenského motorizmu a preto veríme, že sa nám peniažky podarí vyzbierať. V opačnom prípade, ak nie, tak tí, ktorí zašlete financie, Vám budú všetky do posledného centu vrátene, ak by sa Jožko Béreš st. z akýchkoľvek dôvodov nemohol štartu na AUTOslide 2013 zúčastniť.

Názov účtu: Jozef Béreš,
číslo účtu: 2610010459/1100,
vedený v: Tatra Banka a.s.
Pri zahraničných platbách:
IBAN: SK64 1100 0000 0026 1001 0459,
SWIFT: TATRSKBX.
Ako účel platby prosím uveďte: JOZKO NA START.

Všetkým ďakujeme a tešíme sa na Jožkov štart na AUTOslide 2013!

Zdroj: AUTOslide 2013