AUTOslide 2013 nabitý hviezdami!

Desiaty jubilejný ročník Autoslide sľubuje v Divízii 4×2 ozaj veľmi vyrovnané súboje. Takmer polovica jazdeckého poľa môže pomýšľať na víťazstvo !!! Takéto vyrovnané štartovné pole tu zatiaľ nikdy v histórii Autoslide nebolo. Na štart sa postavia hneď jeho 3 bývalí víťazi S. Korytár, K. Šedivý a R. Častoral.

Favoritmi číslo 1 je určite niekoľko násobný majster Európy, český pilot Roman Častoral. Ten prežil opäť veľmi úspešnú európsku sezónu a zakončil ju ziskom 2. Vicemajstra Európy v rallycrosse. Na nedávnom Setkání mistru v Sosnovej dokonca porazil omnoho silnejšie vozy a prakticky mu nestačil len majster sveta M. Prokop a ešte 3 piloti.

Na domácich tratiach získal titul, keď mu v ceste za ním sťažoval práve náš najlepší slovenský jazdec v tejto divízii Karol Šedivý. Ale nakoniec sa mu nepodarilo ani v jedných pretekoch R. Častorala poraziť. Či to bude práve na úvod roku na takmer domácej trati v Žarnovici, to uvidíme. Spomedzi tých, ktorí na víťazstvo pomýšľajú, má asi najväčšie šance piaty z tohtoročnej Európy v autokrose Čech Jan Bartoš, ale určite bude mať čo do súboja povedať aj posledný víťaz Autoslide Stano Korytár, ktorý má za sebou vcelku úspešnú sezónu. Vo výčte favoritov nemôžeme zabudnúť na M. Argana s dieslovou Alfou Romeo, ktorý vyhral posledný domáci pretek v Lučenci a bolo vidieť, že auto aj jazdec sú vo výbornej kondícii. No a samozrejme medzi top favoritov patrí aj ďalší český jazdec a víťaz Autoslide Tomáš Hurt. Tento rok síce trochu vypustil sezónu neštartoval na všetkých pretekoch, ale ako je o ňom známe, na Autoslide sa vie vždy fantasticky pripraviť.

Takže: R. Častoral, K. Šedivý, T. Hurt, S. Korytár, J. Bartoš, M.Argan, či dokonca prekvapí niekto úplne iný? Odpoveď na túto tajničku dá až 6.1.2013, jubilejný 10. Autoslide. Už teraz sa ale môžeme tešiť na fantastické vyrovnané súboje.

Viac informácii: www.autoslide.sk a predpredaj lístkov na www.ticketportal.sk.

Zdroj: AUTOslide 2013