AUTOslide 2013: Adrenalín, súboje majstrov volantu, výborná atmosféra!

Už o 10 dní je tu Vaše obľúbené motoristické podujatie AUTOslide. Tradične sa koná v Žarnovici na plochodrážnom ovále prvú januárovú nedeľu. Inak tomu nebude ani na Troch kráľov 6.1.2013 a Žarnovicu ovládne nabitá atmosféra plná silných súbojov majstrov volantu. V oboch divíziách je veľa adeptov na víťazstvo.

Prvenstvo v Divízii 4×2 si nenechajú ujsť určite víťazi minulých ročníkov Stanislav Korytár, či Karol Šedivý ml. No a o priečky najvyššie určite zabojuje aj český jazdec, majster Európy v rallyecrosse Roman Častoral. V kráľovskej Divízii 4×4 pravdepodobne karty zamiešajú viacerí jazdci, ale spomenieme hlavne rallyového jazdca Josefa Semeráda, ktorému určite ľahkú cestu nedaruje jazdec s najväčším počtom víťazstiev v histórii Jozef Zimerman, či najúspešnejší slovenský jazdec európskeho šampionátu Ľuboš Greguška, ktorý už minulý rok stál na stupňoch víťazov.

Tieto mená sľubujú naozaj výborné a adrenalínové súboje. Samozrejme odpoveď na otázku, kto získa titul na jubilejnom 10. ročníku sa dozvieme až priamo na mieste 6. januára. Túto atmosféru si môžete v posledných dvoch ročníkoch vychutnať aj z pohodlia. Stačí, ak si zakúpite v sieti Ticketportal VIP vstupenku a tak sa počas celého dňa budete môcť občerstviť, či najesť alebo zohriať vo vyhradených VIP priestoroch a sledovať jubilejný ročník z vyčlenenej VIP tribúny.

Predpredaj: www.ticketportal.sk
Viac info: www.autoslide.sk

Zdroj: AUTOslide 2013