Po medzinárodnom úspechu singla STOP prichádza Michaella s letnou novinkou.

Speváčka Michaella si užíva letnú náladu. V novom singli Summer Mood odložila všetky problémy a teší sa z každej maličkosti, ktorú leto so sebou prináša.

Vďaka letu a jeho atmosfére máme k pozitívnej nálade oveľa bližšie, ako v ktoromkoľvek inom období. Slnko, prázdniny, dovolenky, letné party pod hviezdami a i dážď má zrazu v sebe neopakovateľný nádych romantiky…

summer-mood

Keďže Michaella si túto pohodu vychutnáva dokonalým spôsobom, chcela ju preniesť aj do skladby, na ktorej spolupracovala s textárkou Ivanou Drábovou a producentom Randym. „Väčšina mojich piesní je o zážitkoch, ktoré som prežila ja alebo ľudia okolo mňa. Teraz som však nemala chuť nič riešiť. S Ivanou a Randym sme si povedali, že si iba vychutnáme pohodu, aká sa nám spája s letom,“ vysvetľovala Michaella.

Po singli STOP sa Michaella ešte raz vrátila k angličtine, i keď v hre boli dokonca dve verzie, anglická a slovenská. „Nakoniec som sa rozhodla, že túto pieseň naspievam iba po anglicky. Keďže sme ju nahrávali tesne po STOP, zviezla som sa ešte na tejto vlne,“ uviedla Michaella.

K singlu natáča Michaella aj klip. Ako prezradila, produkuje si ho sama a jej fanúšikovia sa môžu tešiť opäť na video plné svetla, sýtych farieb a energie, ktorá nás do letnej nálady vráti kedykoľvek počas 365 dní v roku. „Môj manažér Rasťo mi povedal, že nemá čas a ak chcem klip, mám si všetko vybaviť sama (smiech). Tak som sa do toho pustila a baví ma to. Na jednej strane je to zaujímavá skúsenosť, no na strane druhej vidím, koľko je s tým práce, preto som Rasťovi odpustila,“ dodala dobre naladená Michaella.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.