Peter Nagy pokračuje vo výročnom turné „THE BEST OF 30 ROKOV“ aj na jeseň!

Slovenská hudobná legenda Peter Nagy aj na jeseň oslávi spolu s publikom 30 rokov na česko-slovenskej hudobnej scéne! Po veľkom úspechu jarných koncertov sa spevák, skladateľ, textár a producent rozhodol pokračovať v turné „THE BEST OF 30 ROKOV“.

Priaznivci všetkých vekových kategórií si v 7-ich slovenských mestách vychutnajú prepracované megahity Petra Nagya a skupiny Indigo. Nenechajte si ujsť rokmi overené skladby „Aj tak sme frajeri“, „S nohami na stole“, „Láska je tu s nami“, „Marcel z malého mesta“, „So mnou nikdy nezostarneš“ či „Chráň svoje bláznovstvá“ v nových aranžmánoch. Chýbať nebude ani obľúbená pieseň „Agáty“ z aktuálneho albumu „ROCKmi overené“!

Spevák, skladateľ, textár a producent Peter Nagy pokračuje v oslavách 30-tich rokov na hudobnej scéne aj na jeseň. Známy hitmaker a skupina Indigo roztancuje publikum v 7-ich slovenských mestách v rámci turné „THE BEST OF 30 ROKOV“.

„Koncertný program THE BEST OF 30 ROKOV“ je zostavený z hitov celej mojej kariéry. Zvuk je rokmi rockovejší a aranžmány viac gitarovejšie. Na koncertoch ponúkame prepracovanejšie a dlhšie verzie známych hitov. Spolu s kapelou Indigo sme ich rokmi hrania vyšperkovali na súčasnú podobu. Takto sme ich nahrali aj na albume „ROCKmi overené. Výročné koncerty musia obsahovať tie najznámejšie hity, práve preto som rád, že paradoxne na turné k 30. výročiu sa veľmi ujala de facto nová pieseň „Agáty“ z nového albumu,“ vysvetlil Peter Nagy.

Priaznivci všetkých vekových kategórií sa môžu tešiť na prepracované megahity z autorskej dielne Petra Nagya. Známy spevák vystúpi aj vo svojom rodnom meste, kde pred rokmi začínal hudobnú kariéru.

„Teším sa na koncerty na východe Slovenska. V rodnom Prešove som mal svoj vôbec prvý koncert. Tu som vyrastal a tu som hral s prvými kapelami. Sníval som, že raz budú ľudia poznať moje piesne. V košickom rádiu som nahral svoj prvý hit „Profesor Indigo“ s kapelou gitaristu Karola Witza, ktorý predtým hrával v Moduse a Collegium Musicum Mariána Vargu, teší sa Peter Nagy.

Ikonu českej a slovenskej hudobnej scény bude na koncertoch samozrejme sprevádzať kapela Indigo. Skupina hrá v zostave Mišo Kovalčík – gitarista a kapelník, Luboš Ďurech – basgitarista, Marek Mečiar – klavírista a Jan Lau – bubeník.

„Zostava Indiga zostáva nezmenená. Cítim, že teraz sme veľmi dobre zohratí. Máme aj spoločný humor, čo je pre mňa bytostne dôležité, pretože humor rieši veľa,“ spokojne uzavrel Peter Nagy.

Peter Nagy vydal nedávno nový album s názvom „ROCKmi overené“. Novinku uviedli v Prahe do života stálice umeleckého sveta – Miroslav Donutil, Eva Holubová, Lenka Filipová a Miro Žbirka. CD „ROCKmi overené“ vyšlo po 6-tich rokoch od posledného albumu a  obsahuje výber najobľúbenejších nestarnúcich hitov. Na albume sa nachádza 12 najznámejších skladieb Petra Nagya v nových aranžmánoch. Nové, rockovejšie prevedenia najväčších hitov Petra Nagya si fanúšikovia môžu vychutnať na koncertoch v rámci  jesenného turné „THE BEST OF 30 ROKOV“. Vstupenky sú dostupné prostredníctvom siete Predpredaj.sk a v miestnych pokladniach.

Peter Nagy THE BEST OF 30 ROKOV
2.10.2015 – Tatranská Lomnica, Tenis centrum
3.10. 2015 – Vranov nad Topľou, Dom kultúry
4.10. 2015 – Bardejov, Kino Žriedlo
6.10. 2015 – Prešov, Kino Scala
7.10. 2015 – Košice, Spoločenský pavilón
8.10. 2015 – Liptovský Mikuláš, Dom kultúry
12.10. 2015 – Trnava, hotel Holiday Inn

Zdroj: Propaganda House s.r.o.