Peter Nagy a Indigo nanovo nacvičujú program koncertu v bratislavskej Starej tržnici, v predaji sú posledné lístky!

Peter Nagy a skupina Indigo má novinku! Tesne pred záverečným koncertom turné „THE BEST OF 30 ROKOV“ v Bratislave sa v kapele udiala zmena na poste vokalistky. A preto musia nanovo nacvičiť celý program koncertu. Pôvodnú vokalistku Sašu Okálovú, ktorú čakajú materské povinnosti, nahradila Jana Bugalová – Daňová.

Nagy+Janda-1987

Legendárny hitmaker si na koncert v bratislavskej Starej tržnici pozval aj vzácnych hostí. S Petrom Nagyom vystúpi líder skupiny Elán Jožo Ráž a Petr Janda  z českej kapely Olympic. Celý koncert sa bude nahrávať na videozáznam, ktorý vyjde na DVD a odvysiela ho aj televízia. Nenechajte si ujsť záverečný koncert legendy Petra Nagya 8. decembra v Starej tržnici v Bratislave, v predaji sú posledné lístky!

Tesne pred bratislavským koncertom Petra Nagya nastala v skupine Indigo veľká zmena. Pôvodnú vokalistku Sašu Okálovú nahradila Jana Bugalová – Daňová! Celý program turné „THE BEST OF 30 ROKOV“ tak nacvičujú nanovo!

Nagy_retro_live

„Naša vokalistka Saša čaká dieťatko, tak bude mať krajšie povinnosti. Držíme jej palce. Preto sme si pozvali osvedčenú profesionálku Janu Bugalovú – Daňovú. Pri výbere nových členov sa vždy spoliehame na ich profesionalitu. To znamená, že nový člen sprievodnej kapely sa musí v čo najkratšom čase naučiť nielen repertoár, ale hlavne musí hudobne myslieť ako ostatní. Skrátka vyžadujeme súzvuk a pochopenie humoru našej kapely. „Suchárov“ totiž neberieme,“ vraví s úsmevom Peter Nagy. 

Peter Nagy s Indigom tak v týchto dňoch intenzívne maká v skúšobni. Sľubuje, že v Bratislave budú jeho veľké hity „Aj tak sme frajeri“, „S nohami na stole“, „Láska je tu s nami“ či „So mnou nikdy nezostarneš“ znieť trochu inak.

Nagy-a-Indigo_retro2

„Žiadna kapela nie je „hracia skrinka“. Stále priebežne skúšame, veľmi nám záleží na výsledku. Chceme aby ľudia mali to, za čo si zaplatili a teda šou profesionálne zohratej kapely, ktorá hrá na doraz. To je to najťažšie. Náš sólový gitarista Miško Kovalčík je čerstvý 50-tnik a má už rukopis gitarovej legendy. V Bratislave zahráme známe hity trochu vyšperkované do koncertnej verzie. To znamená, že zaznejú možno prekvapivo inak, často aj rockovejšie. Melódia a texty sú však tie isté,“ dodáva hitmaker Peter Nagy. 

Obľúbený spevák Peter Nagy si na bratislavský koncert zavolal aj vzácnych hostí – lídra skupiny Elán Joža Ráža a Petra Jandu z legendárneho Olympicu. Indigo zahrá s novou vokalistkou a v zostave: Mišo Kovalčík, solové gitary, Luboš Ďurech basa, Jano Lau na bicie a Pavol Bartovic klávesy a Rado Orth druhá gitara. Pre fanúšikov si populárny hitmaker pripravil prekvapenie.

NAGY-a-Indigo_PO_1

„Celý koncert budeme nahrávať na videozáznam, ktorý vyjde na DVD a odvysiela ho aj televízia. Takáto príležitosť je iba raz za veľmi dlhý čas! Chceme, aby mali fanúšikovia na koncert pamiatku. Je čas robiť pekné veci, kým sa dá. Hudba je pozitívna vec, preto ma to tak baví,“ uzatvára s nadšením  Peter Nagy.

Hudobná legenda precestovala s Indigom na turné „THE BEST OF 30 ROKOV“ stovky kilometrov a všade mali obrovský úspech. Medzi koncertmi stihli populárni hudobníci nahrať album „ROCKmi overené“. Nenechajte si ujsť záverečný koncert turné 8.12. 2015 v bratislavskej Starej tržnici. V predaji sú posledné lístky na sedenie. Vstupenky sú dostupné prostredníctvom siete Predpredaj.sk na https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/4133/peter-nagy-a-indigo–the-best-of-30-rokov–jesen-2015

NAGY-a-INDIGO-Sasa

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: archív Petra Nagya