Peter Bič Project roztancovali bratislavské Heineken Tower Stage!

Skupina Peter Bič Project roztancovala bratislavské divadlo Heineken Tower Stage! Megaúspešná kapela si po európskych pódiách vychutnala samostatný koncert v hlavnom meste. Fanúšikom predviedla dvojhodinový nášup hudobnej dokonalosti! Speváčka Dáška Kostovčík s ľahkosťou zaspievala skladby Norah Jones alebo U2!

Úspešná skupina Peter Bič Project si po európskych a festivalových pódiách vychutnala samostatný koncert v hlavnom meste. Do bratislavského divadla Heineken Tower Stage pozval kapelu Ján Ďurovčík.

_dsc1620

„Bolo to fantastické. Najskôr som mal trošku obavy, že ako budú reagovať ľudia na naše pesničky. Pretože medzičasom sa veľa udialo, odkedy sme tu neboli. Ale bolo to skvelé a  ľudia boli úžasní…“ Neskrýval nadšenie frontman Peter Bič.

Peter Bič Project predviedli dvojhodinový koncert a odpálili hity z albumu „Say It Loud“. Zazneli aj skladby z prvého sólového počinu Petra Biča – skladby „Sometimes“, „Chceme to“ alebo „Funky z revolúcie“.

_dsc1639

„Pre nás je hranie v Bratislave vždy prelomové. Mám pocit, že bratislavské publikum je náročnejšie. Bola som dosť nervózna. Potom to opadlo a v strede koncertu prišiel taký príjemný pocit, že je skvelé hrať práve tu.“ Priznáva speváčka Dáška Kostovčík.

Líder Peter Bič, speváčka Dáška Kostovčík, spevák Ivo Bič, klávesák Matúš Pavlík, basgitarista Vlado Čekan a bubeník Jozef Zima sa predstavili v dokonalej forme! Hity „Hey Now“, „Thinking About You“ alebo „Say It Loud“ odspievala s kapelou celá sála! Spevák Ivo Bič predviedol skvelé tanečné sólo.

_dsc1671

„Mám taký skrytý talent, viem sa hýbať. Neviem či podľa pravidiel, ale vyzerá to tak, že ľuďom sa to páči. Keď je dobrá nálada a ľudia na to reagujú, tak tam hodím nejakú tanečnú vložku. Je to taká moja skrytá prirodzená vlastnosť, ktorú sem tam odhalím.“ Smeje sa spevák Ivo Bič.

Pre fanúšikov si Peter Bič Project pripravili aj hudobné prekvapenia v podobe skladieb Norah Jones alebo coververzií U2 či Modjo. Nechýbala ani vypalovačka „We Are Family“. Bičovci skrátka dokážu zahrať všetko!

_dsc1707

„Vždy som sa snažil komplexne vnímať hudbu a nebyť jednostranne zameraný. Nerobiť len jeden štýl alebo žáner. Baví ma hudba ako celok a snažím sa to pretaviť do piesní aj do koncertov. Myslím si, že Peter Bič Project má ale jednoznačnú líniu, ktorú ľudia vedia hneď rozlíšiť.“ Konštatoval líder kapely Peter Bič.

Kapela si po koncertoch v Poľsku, v Slovinsku a v Švédsku pripísala na konto ďalší úspech. Je ním nominácia na cenu MTV European Music Awards pre najlepšieho interpreta z Česka a Slovenska. Teraz chystajú nový klip na aktuálny singel „Came To My Life“. Máme sa na čo tešiť!

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Milan Krupčík