Peter Bažík: Sobotný koncert bude veľkou generálkou pred krstom albumu .

Multi-inštrumentalista Peter Bažík, za svoju viac ako 9-ročnú hudobnú kariéru si prešiel viacerými súťažami, produkoval albumy 4-rom kapelám a v neposlednom rade nahral a naspieval niekoľko známych singlov vrátane úvodnej piesne pre obľúbený slovenský seriál Divoké Kone v duete s Máriou Čírovou.

V Divadle pod Kostolom predstaví svoju vlastnú tvorbu spolu s novými skladbami. Začiatok koncertu o 19:00 zaháji fenomenálna husľová show, po ktorej zaznejú prvé tóny skladieb z dielne albumu „Kto Som“.

PB-F2

Tento prvý album prináša so sebou skladby z pera Petra Bažíka a Jána Korába, v ktorých si sám nahral hudobné nástroje a celý ho aj od produkoval. “ „Sobotný koncert pre mňa veľa znamená, pretože idem doslova s vlastnou kožou na trh a garantujem Vám že Vás oblečiem všetkých“. Po koncerte v Divadle pod kostolom sa bude pokračovať na afterparty v bratislavskom Flame Music bar-e. Na tomto mieste sa budete môcť stretnúť s účinkujúcimi kapelami a Petrom osobne.

PB-F1

Predpredaj vstupeniek je dostupný prostredníctvom eventim.sk: https://www.eventim.sk/sk/vstupenky/peter-bazik-transpolune-lorem-ipsum-ba-bratislava-divadlo-pod-kostolom-413196/event.html 

Zdroj: FLAME Music Bar