Pavol Hammel pokračuje v turné, čaká ho ešte osem koncertov!

Pavol Hammel, ktorý túto jeseň vydal hneď dva albumy koncertuje po Slovensku. Turné, ktoré začalo koncertným krstom v Bratislave v septembri bude od 28. novembra pokračovať ôsmymi koncertmi po celom Slovensku.

Počas koncertov bude Hammel, legendárny slovenský spevák, vystupovať s overenými hitmi Dnes už viem, Čas malín, Ľalia poľná, Cirkus leto či Stále dokola, ktoré nahral v nových aranžmánoch pre album The Best Of. Na koncertoch predstaví aj nový album Nočná galéria, na ktorom Pavol Hammel spolupracoval aj s vokálnou skupinou Fragile či naspieval duet s Luciou Šipošovou.

Na turné budú Pavla Hammela sprevádzať muzikanti, ktorí sa spolupodieľali na oboch jeho novinkách (The Best Of a Nočná galéria). Popri gitaristovi Jurajovi Burianovi a bubeníkovi Marcelovi Buntajovi to budú aj členovia pražskej nu-jazzovej formácie Alvik (Michal Pajdiak – perkusie, Vítek Pospíšil – klávesy, Petr Tichý – kontrabas), vďaka ktorým Hammelove dlhoročné hity získali nové aramžmány a predstavili skladby v novom svetle a atmosfére.

The Best Of Tour Pavol Hammel:
28.11. Žilina, Dom Odborov
29.11. Spišská Nová Ves, Kino Mier
30.11. Prešov, Kino Scala
1.12. Košice, GES
2.12. Bardejovské Kupele, Kino Žriedlo
3.12. Stropkov, Mestské kultúrne stredisko
4.12. Liptovský Mikuláš, Dom Kultúry
5.12. Trnava, Kino Hviezda

Vstupenky sú v predaji prostredníctvom siete Ticketportal. Viac informácií o turné a Pavlovi Hammelovi nájdete na jeho oficiálnom webe www.pavolhammel.sk.

Hammel Best of Cover

Zdroj: Silvia Turnerova
Publikoval: Redakcia GREGI.NET