Hosťami májového MUSIC à la cARTe budú Lucia Siposová a Paľo Hammel.

Májový večer Music à la carte bude v Štúdiu L+S vyhradený dvom hosťom. Obaja sú tak činorodí, že bude o čom rozprávať, bude čo hrať aj spievať.

Lucia Siposová vo svojom mladom veku stihla už všeličo. Herečka, speváčka, príležitostne aj spisovateľka a divadelná producentka, spieva so svojou kapelou, hrá divadlo, občas ju vidíme v tv seriáloch, hrala v dvoch filmoch Filipa Renča, skúsila si aj hollywoodsku produkciu s hviezdou menom Jude Law, tri roku žila v New Yorku. Je z muzikantskej rodiny a ak všetko dobre dopadne, zahrá si s ňou 30. mája v rámci Music à la cARTe aj jej otec.

Spevák Paľo Hammel sa počas večera predstaví aj ako výtvarník. Tvrdí, že maľuje desať rokov v kotolni pri 40 W žiarovke a preto jeho obrazy majú také výrazné farby. Aj o tom bude určite počas večera reč. Okrem toho, vo foeyri Štúdia L+S budú vystavené jeho obrazy.

MUSIC á la cARTe – to je exkluzívny večer s exkluzívnymi hosťami; nielen o hudbe. Vždy raz za mesiac (v piatok) sa na pódiu Štúdia L+S stretávajú vynikajúci umelci, ktorých spoločným menovateľom je schopnosť zaujať. Ide nielen o stretnutie hudobníkov, ale priestor dostávajú aj výtvarníci, spisovatelia, básnici, režiséri, herci, tanečníci, fotografi a ľudia, ktorých by ste tam možno nečakali.

Zdroj: Forza, a.s.