PAUL PROJECT: Z milionára, pouličný muzikant …

Pamätáte sa ešte na víťaza prvej reality show MOJSEJOVCI Pavla Petrika  /33/ ?

„MODEL“ ako Paliho počas súťaže prezývali si pred 10 rokmi od Braňa a Noriky odniesol výhru 2 milióny slovenských korún a tak sa z večera do rána stal na vtedajšiu menu milionárom.

PALO-98

Dnes, ako to aj počas show MOJSEJOVCI prezentoval, sa stále venuje hudbe. Ako priznáva aj z dôvodu zaškatuľkovania si zmenil umelecké meno na PAUL PROJECT pod ktorým vystupuje. Preslávil sa hlavne spoluprácou s raperom SUVERENOM, s ktorým má niekoľko úspešných  skladieb ako /ANJEL, Ak to musí byť, Som voľný…/. Ich spoločné videoklipy si pozrelo na youtube viac ako 4 milióny divákov!

https://www.youtube.com/watch?v=Q4VVnIroSuA

V týchto dňoch prichádza s hudobnou novinkou pod názvom POĎ ZAŽI TO. K pesničke natočil aj videoklip, kde  si zahral pouličného muzikanta a na vlastnej koži tak okúsil, aký náročný život na ulici je. „Príbeh videoklipu sa odohráva v mojich milovaných  Košiciach, kde som sa narodil a stále tu žijem. Hovorí o  umelcovi, ktorý si zarába na živobytie hraním na ulici.  Piesňou POĎ ZAŽI TO som chcel poukázať na fakt, že človek môže byť šťastný aj keď je len “pouličným muzikantom“. Ako rapuje v jednej piesni môj kamarát SUVE „šťastie neznamená mať tučné konto…“. Sám som si touto skúsenosťou prešiel a z odstupom času sa s tým na 100 percent stotožňujem“ s úsmevom dodal.

PALO-99

Zdroj: © AIR PRODUCTION